Totul pentru aventură

Totul pentru aventură – Mary Balogh – Colecţia Cărţi Romantice

Totul pentru aventură

Autor: Mary Balogh

Someone to Care

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Litera/Lira

Seria Westcott – 1. Someone to Love – Totul pentru dragoste,- 2. Someone to Hold – Totul pentru fericire
3. Someone to Wed – Totul pentru căsătorie- 4. Someone to Care – Totul pentru aventură, – 5. Someone to Trust

   Totul pentru aventură – Mary Balogh – Seria Westcott

Vineri-14.12. 2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei

Volumul cu nr. 4 din seria „Westcott”.

   La doi ani după moartea contelui de Riverdale, familia a reuşit să depășească rușinea de a fi deposedaţi de titlu și avere – cu excepția contesei Viola. Copiii ei au crescut și ea însăși nu mai face parte din vârtejul social al aristocraţiei, nu este sigură unde să caute fericirea – până când, din întâmplare, drumul ei se intersectează cu cel al marchizului de Dorchester, Marcel Lamarr.

   Marcel Lamarr a fost un afemeiat notoriu de la moartea soției sale cu aproape douăzeci de ani în urmă. Viola l-a remarcat când ea însăși era o mamă tânără, dar a evitat seducția la acea vreme. Un premiu pe care l-a  evitat înainte este cu atât mai irezistibil acum, deși el este surprins să descopere că este atât de dornică acum şi entuziasmată la fel ca şi el, de altfel. Când cei doi sfidează convenția și fug împreună, descoperă că legăturile de respectabilitate nu sunt atât de ușor de întreţinut, iar plăcerea te poate prinde atunci când te aștepți cel mai puțin.

El e un afemeiat notoriu, ea o contesă rămasă fără titlu și avere, dar dornică de o aventură. Când cei doi fug împreună, descoperă că plăcerea te poate prinde în capcană când te aștepți mai puțin …

„Iubirea era un lucru veşnic, nu? Şi un lucru la rău şi la moarte –sau era la rău şi la bine? Era totul sau nimic, sau mai degrabă totul în toate. Era o amputare a tot ce fusese
el timp de aproape douăzeci de ani şi… Dar mintea refuza
să îl ducă mai departe. Oricum nu conta. Nu avea să se căsătorească cu ea.”

   Mary Balogh (rimează cu Kellogg, născută Maria Jenkins la 24 martie 1944 la Swansea, țara Galilor) este un romancier canadian de romantism istoric.
După ce a absolvit Universitatea, s-a mutat la Saskatchewan, Canada, pentru a preda la un liceu limba engleză, pe un contract de predare de doi ani. S-a căsătorit cu canadianul, Robert Balogh, și au avut trei copii, Jacqueline, Christopher și Sian. Atunci când nu scrie,se bucură de lectură, muzică și de tricotat. De asemenea, se uită la tenis și curling.

Mary Balogh a început să scrie într-o seară ca un hobby. Prima ei carte, o poveste de dragoste Regency, a fost publicată în 1985, folosind numele ei de căsătorie. În 1988, s-a retras de la predare, după 20 de ani, să își urmeze visul de-a scrie full-time.

Seria Westcott de Mary Balogh

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Colecția Cărți Romantice – listă cărți – ordonate alfabetic – în funcție de autori și serii.

Cărţi Romantice – Romanele publicate în decembrie 2018

 

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.