Totul se termina cu noi de Colleen Hoover-Editura Epica

Totul se termină cu noi – Colleen Hoover

– prezentare carte-

Editura Epica

Titlul original: It Ends with Us

Traducere de Cristina Buzoianu

În curând

Uneori, cei care te iubesc te rănesc cel mai tare.

   Despre Totul se termină cu noi – Colleen Hoover> Lily Bloom nu a avut întotdeauna o viață ușoară, dar asta nu a oprit-o niciodată să muncească din greu pentru a-și îndeplini țelurile. A evoluat foarte mult: a absolvit liceul, s-a mutat la Boston și și-a început propria afacere. Când Lily îl cunoaște pe Ryle Kincaid, un chipeș neurochirurg, se simte imediat foarte atrasă de el și viața i se schimbă brusc.

   Ryle este un tip hotărât, încăpățânat și poate chiar puțin arogant. Este, de asemenea, sensibil, deștept și foarte atras de Lily. În plus, arată dumnezeiește în uniformă de medic. Lily nu și-l poate scoate din minte. Însă el respinge categoric ideea de a avea o relație serioasă și de lungă durată. Chiar și atunci când Lily pare să devină excepția de la această regulă, ea tot vrea să afle motivul care l-a făcut să nu-și dorească decât aventuri de o noapte.

   Pe măsură ce întrebările legate de noua ei relație o copleșesc, apar și gândurile cu privire la Atlas Corrigan, prima ei iubire, cu care a avut o legătură deosebită. Atunci când Atlas reapare brusc în viața lui Lily, tot ce a clădit împreună cu Ryle amenință să se destrame.

   Cu acest roman îndrăzneț și profund, Colleen Hoover spune o poveste sfâșietoare, despre iubire și sacrificiu, care explorează orizonturi noi.

   Colleen Hoover este autoare a numeroase romane pentru tineri, dintre care, nu mai puțin de zece figurează pe listele de bestselleruri New York Times. Patru dintre acestea sunt traduse în limba română și publicate la Editura Epica: ,,Hopeless. Fără speranță”, „Slam. Din dragoste pentru Layken”, „Ugly Love” și „Confess”.

   Colleen locuiește în Texas împreună cu soțul ei și cu cei trei băieți ai lor. O puteți vizita online accesând www.colleenhoover.com.

     Sursa: Simona Stoica-Bookaholică și autoare

Verifică disponibilitatea cărţilor scrie de autoarea Colleen Hoover în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 

4 COMMENTS

  1. O aparitie așteptată de către cei care au mai citit cărți de-ale lui Colleen Hoover și îi îndrăgesc stilul.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.