Un târg potrivit pentru un duce - Sarah MacLean

Un târg potrivit pentru un duce, de Sarah MacLean – Colecţia Cărţi Romantice

Un târg potrivit pentru un duce

No Good Duke Goes Unpunished

Sarah MacLean 

Colecţia Cărţi Romantice – martie 2019

Editura Lira/Litera

Seria Rules of scoundrels (cărtile din serie pot fi găsite inclusiv în Colecţia Iubiri de poveste)

1. A Rogue by Any Other Name – O sotie potrivita pentru un marchiz
2. One Good Earl Deserves a Lover – O iubită potrivită pentru un conte
3. No Good Duke Goes Unpunished – Un targ potrivit pentru un duce
4. Never Judge a Lady by Her Cover – Aparente inselatoare

Cartea Un târg potrivit pentru un duce, de Sarah MacLean apare vineri – 15.03. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   El este Ducele Ucigaș, acuzat că a omorât-o pe Mara Lowe cu puțin timp înainte ca aceasta să devină… mama lui vitregă. Incapabil să își aducă aminte ceva legat de noaptea fatidică, Temple a renunțat la înalta societate și domnește de mai bine de doisprezece ani peste cea mai întunecată zonă din Londra, puternic și bogat, dar fără vreo șansă de a-și recupera statutul pierdut cu atâta vreme în urmă. Până într-o seară, când Mara îi apare în fața ochilor vie și nevătămată, oferindu-i singurul lucru la care a visat în tot acest timp: iertarea păcatelor.

Voia răzbunare, răscumpărare, iertare!

   William Harrow, marchiz de Chapin și moștenitorul ducelui de Lamont este acuzat de uciderea tinerei Mara Lowe, în ajunul nunții ei cu tatăl său – ducele. Timp de 12 ani el trăiește cu convingerea că a fost capabil să omoare o tânără. Nu își amintește nimic din ce s-a întâmplat în aceea noapte, decât că s-a trezit gol în pat și acoperit de sânge, iar Mara era dispărută fără urmă. Fără un corp, nu poate fi condamnat, dar numele lui și familia sa este târâtă în ,,noroi”. Este un viitor duce, dar se află pe lista neagră a societății. Familia lui nu poate accepta această pată adusă, și tatăl lui îl trimite în exil, nevrând să mai știe de el. Un tânăr care are viață înainte, cu un posibil viitor promițător este spulberat într-o clipă și trimis în stradă.

   Adopta numele de TEMPLE și își începe lupta de supraviețuire. Se folosește de faptul că era luptător și și-a utilizat pumnii în ring să se facă remarcat. Își capătă renumele de KILLER DUKE (ducele criminal)
Își construiește propria viață și propria avere prin deschiderea unui club de jocuri de noroc FALLEN ANGEL, împreună cu alți 3 îngeri căzuți. Împreună conduc lumea interlopă a Londrei.

   De fiecare dată când un jucător îţi pierdea la masa de joc averea avea posibilitatea să o capete înapoi dacă lupta cu TEMPLE.

Dar… TEMPLE NU PIERDEA NICIODATĂ!

   Mara era hotărâtă să nu se întoarcă niciodată în lumea de care a fugit, însă, când fratele ei acumulează datorii serioase la cazinoul exclusivist al lui Temple, ea nu vede altă cale de a-l salva decât să-i propună lui Temple o învoială: să steargă datoria fratelui ei, iar ea să se reîntoarcă în înalta societate pentru a demonstra tuturor adevarul pe care doar ea îl ştie: ca Temple nu este un ucigaş.

   Învoiala pare cinstită… până când Temple înţelege că Mara Lowe ‒ şi trecutul ei ‒ ascund mai multe decât s-ar părea la prima vedere. Temple va avea nevoie de o voinţă de fier pentru a nu cădea în mrejele acestei femei misterioase şi înnebunitoare ‒ care pare dornică să rişte totul de dragul onoarei ‒, şi pentru a rezista în faţa unei iubiri care ar putea să-l coste mai mult decât propria inima.”

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în martie 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în februarie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.