Prizonierul iubirii de Sandra Brown

Prizonierul iubirii, de Sandra Brown – Colecţia Cărţi Romantice 2019

Prizonierul iubirii

Temperatures Rising

Sandra Brown recenzii cărţi

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Editura Lira/Litera

   Prizonierul iubirii Sandra Brown romance.

Cartea Prizonierul iubirii, de Sandra Brown apare vineri – 13.12.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

  Un arhitect american este răpit de o femeie misterioasă, care vrea să construiască un pod într-un loc exotic. Fiecare zi petrecută acolo îi aduce provocări, dar și scântei de pasiune. Cum să se întoarcă el la civilizație și la viitoarea lui mireasă?

   Lui Scot Ritland, inginer și arhitect bine ancorat cu picioarele pe pământ, nu i-ar fi trecut niciodată prin cap că ar putea fi răpit… mai ales de o femeie cu niște ochi electrizant de albaștri. Dar când îi înțelege motivele, Scout nu mai are nicio scăpare și devine prizonierul iubirii.

   Întunecat de frumos, cu o atitudine arogantă, inginerul arhitect Scout Ritland este genul de bărbat american care sfidează problemele. Chantal duPont ar trebui să știe, căci a experimentat tot ce este mai bun și mai rău din domeniu – inclusiv unul care i-a frânt inima. Totuși, aici este acasă pe insula Parrish Island, aflându-se în calea unui alt yankeu îndrăzneț. De data aceasta, însă, pentru o cauză bună: Scout este singurul bărbat care poate să ajute mica localitate și ea trebuie să îl convingă.

    Uşurat că și-a încheiat activitatea în noua stațiune de lux a insulei, Scout este pregătit pentru o mică distracție – deși a fi răpit și împușcat nu se afla în agenda sa. Dar când observă frumusețea exotică cu ochi albaștri electrici, evenimentele se derulează rapid. Arhitectul ar trebui să fie indignat că este captiv, dar un răpitor aşa de atrăgător precum Chantal face cam greu să rămână supărat. În curând, Scout va fi convins să accepte misiunea de a-i ajuta pe oameni și să îşi joace rolul în planul ambițios al lui Chantal. Cu fiecare zi care trece, munca și femeia îi prezintă provocări pe care nu le-ar putea găsi niciodată acasă. Dar, pe măsură ce proiectul progresează, intriga și aventura ard mai fierbinte decât vulcanul insulei – și două persoane care s-au întâlnit în acest joc se vor confrunta cu un viitor care i-ar putea distruge …

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.