week-end-plin-de-voie-buna-festivalul-de-umor-otopeniul-vesel-va-asteapta-zilmnic-intre-16-18-octombrie-2015Week-end plin de voie bună! Festivalul de Umor OTOPENIUL VESEL, vă aşteaptă, zilnic, între 16-18 octombrie 2015 !

  OTOPENIUL VESEL

 Trei zile de umor fara frontiere

Avem plăcerea de a vă invita la conferința de presă prilejuită de prima ediție a Festivalului de Umor “Otopeniul Vesel”, miercuri, 14 octombrie 2015, ora 10.00, la sediul Centrului Cultural “Ion Manu” din Otopeni.

Evenimentul este axat pe concursuri ale artistilor amatori sau profesionisti, grupati in patru sectiuni, dupa cum urmeaza: monoloage umoristice din texte clasice si contemporane, stand-up comedy , scenescenete si improvizatie, toate acestea adresandu-se atat concurentilor individuali, cat si grupurilor de profil. Programul va fi completat, in fiecare seara, cu cate un spectacol invitat: piesa de teatru, film romanesc sau music comedy show, toate avand un numitor comun: umorul romanesc! In paralel, pe toata durata festivalului, in foaierul centrului cultural, cei prezenti vor putea urmari Salonul International de Caricatura si Expozitie Personala, semnat de Stefan Popa Popa’S, precum si lansari de carte de gen (evident literatura umoristica). Vor fi prezenti, pentru lansare si pentru autografe, insusi autorii: Cornel Udrea, Viorel Gaita si Laurentiu Ghita.

    Intregul colectiv al Centrului Cultural Ion Manu, condus de Marian Ghenea, spera sa va bucurati din plin de aceasta sarbatoare a bunei dispozitii

  Festival realizat dupa un proiect propus de  Viorel Gaita si Ovidiu Ianu

 Producatori:            Primaria Orasului Otopeni

                                    Centrul Cultural Ion Manu – Otopeni

 Organizatori:          Centrul Cultural Ion Manu – Otopeni

                                    Asociatia Culturala Mileniul III

Despre Asociatia Culturala MIleniul III

DE CE OTOPENIUL VESEL?

Pentru că trebuie să reînvățăm să ne bucurăm împreună de oamenii proaspeți, tineri în spirit, care nu se lasă învinși de greutățile vieții cotidiene.

Pentru că trebuie să redescoperim râsul, acest medicament pe care am uitat să ni-l administrăm, și puterea lui de “vindecare”.

Începând cu prima ediție a festivalului, organizatorii și producătorii aceastuia își propun să descopere, să premieze și să promoveze umorul de bună calitate. Ne-am săturat și noi de invazia de vulgaritate, prost gust și incultură, promovate agresiv de marea majoritate a mass media.

Noi suntem cei care suntem datori sa reparăm ceea ce “tot noi” am stricat relativ repede. Astazi facem un pas mic pentru umor, dar mare pentru spectator!

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru și, încă de pe- acum, vă promitem că următoarele ediții ale festivalului OTOPENIUL VESEL vor fi din ce in ce mai ample, mai bune și cu o mai mare “arie de selecție”.

Să râdem așadar, fără frontiere!

comunicate de presa.ro

 
Review overview
3
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.