Provocarea a venit de la Stalinskaya, pentru că aniversează 20 de ani pe piața din România. Sărbătorim românește cu rețeta puterii secrete rusești.

Lumea e a celor puternici

     Ce antipatică era doamna, am vrut doar să-mi depun un CV pentru postul de manager resurse umane, nici măcar nu m-a întrebat ce studii am, de ce îmi doresc postul, pur și simplu nu i-a plăcut de mine și nu a acceptat CV –ul!
  Atâta şcoală degeaba! Singura soluție e să lucrez la barul din zonă până găsesc ceva. Mă duc diseară să văd dacă mai au valabil postul de barmaniță.
– Bună seara, domnișoară, pot să-ți ofer ceva de băut?
– Nu obișnuiesc să beau cu străinii, … deși, adevărul e că simt nevoia să iau ceva puternic.
– Eu sunt Ivan, patronul barului, mi-a spus barmanul că vrei să vorbești cu mine.
– Eu sunt Eva. Ce gafă am făcut, am fost nepoliticoasă, venisem pentru postul de barman şi deja am lăsat impresie proastă.
– Acum, că nu mai suntem străini, dă-mi voie să-ți recomand o băutură. E pentru cei puternici.
Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Vodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter”. Marca aniversează anul acesta 20 de ani pe piața din România. „LIMITED EDITION 26-9-16
Hm, ce avem aici? Absolventă a Facultății de Limbi Străine, proiecte internaționale în istorie și ecologie, studentă a Facultății de Psihologie. Tu chiar vrei să fii barman?
– Nu, doar că am nevoie de un job și nu am găsit unul încă. Azi am fost să depun CV-ul ăsta pentru un post la resurse umane, iar doamna de la secretariat nu a vrut să-l primească. Mâine sunt interviurile și trebuia depus până ieri.
– O fată așa drăguță sigur trebuie să reușească. Uite cum facem, te duci mâine la interviu și dacă nu obții postul, vii barman la mine. Viața bate școala, experiența o acumulezi muncind. Studiile sunt importante pentru cunoștințe, dar din păcate, trebuie să ai experiență pentru a face parte dintr-o organizație de succes. Nu renunța, lumea e a celor puternici, a celor care perseverează și luptă pentru visurile lor!
……………
– Nu pot să cred, am fost aleasă! Din cele zece fete participante la interviu, eu am fost selectată, directorul s-a enervat pe secretară că nu mi-a acceptat CV-ul! Chiar m-ai învățat ce înseamnă evoluția celor puternici, cum zici tu! Am nevoie de încă o Stalinskaya! Ivan, fac eu cinste azi, mă bucur că te-am cunoscut, oferi putere și încredere!
Azi iubesc Stalinskaya,
Nou curaj în viața mea
Esența din Rusia
Mi-a adus victoria.
La mulți ani, Stalinskaya!
Provocarea a venit de la Stalinskaya, pentru că aniversează 20 de ani pe piața din România. Sărbătorim românește cu rețeta puterii secrete rusești.

stalinskaya-1

Surse foto: Stalinskaya şi www.agentiadepresamondena.com

6 COMMENTS

  1. Haha, super tare articolul =)) . M-ati facut sa rad 🙂 .
    La multi ani Stalinskaya!! . Recunosc insa ca nu sunt fana ta 😛

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.