Totul despre tine de Mary Carter

Titlul original: The Things I Do For You

Cotaţie Goodreads: 3.38

DETALII CARTE

Bailey Jordan şi-a iubit şi îşi iubeşte soţul. În cei zece ani de căsnicie alături de Brad, aceasta l-a urmat şi i-a fost alături în toate afacerile pe care le-a încercat. Un magazin în Seattle, o cafenea în Colorado, un magazin de surf în Santa Monica, etc. Deşi majoritatea au fost afaceri eşuate, ea a fost acolo alături de el şi a strâns piesele împrăştiate atunci când totul era distrus. Acum a venit rândul ei să îşi facă o carieră de succes în domeniul imobiliar din Manhattan, şi este nerăbdătoare să îşi întemeieze cu adevărat o familie. Vrea un copil, o viaţă decentă, fără aventuri şi afaceri eşuate. Dar, chiar atunci când planurile ei erau ferme şi în prag de pus în aplicare, un accident de maşină care îl aduce pe soţul ei Brad în comă, le va schimba viaţa pentru totdeauna.
Brad a fost în maşină cu mătuşa lui Olivia, aceasta în schimb nu supravieţuieşte accidentului, iar Brad este la un pas de moarte. Intră în comă, şi mari şanse nu îi mai dă nimeni. Minunea se produce, şi după o comă de câteva minute Brad îşi revine, dar este un bărbat cu totul schimbat. Personalitatea lui se schimbă, ceva acolo în apropiere de moarte se produce. Parcă are o misiune pe care trebuie să o ducă la capăt. Bailey este fericită să-l aibă înapoi pe soţul ei, dar lucruri inexplicabile încep să se producă.

În primul rând descoperă că mătuşa Olivia a lăsat o moştenire fabuloasă. O moştenire care i-ar putea ajuta să îşi construiască o viaţă bună, şi să aibă un copil. Aşa gândeşte Bailey, dar Brad are alte gânduri. Fără să-i spună soţie lui cumpără un far pe răul Huston pe care intenţionează să-l transforme. Farul este frumos, dar provocările cu: renovarea, aprovizionarea cu barca, localnicii şi oaspeţii pe care îi vor primi, aduc nişte costuri enorme. Şi iată cum visul lui Bailey se destramă.
O serie de evenimente ciudate, întâmplări inexplicabile care încep să se întâmple, un far bântuit şi un secret ce le va schimba viaţa. În special acel secret din trecutul soţului ei o obligă pe Bailey să se întrebe dacă căsătoria lor se va menţine, şi cât de departe vor merge împreună.
Dragostea adevărată va reuşi să învingă fantomele? Căsnicia celor doi va eşua aşa cum au eşuat afacerile? Cât de motivaţi vor fi? Ce evenimente ciudate se petrec?

Cartea Totul pentru tine-Mary Carter, apare în colecţia „Cărţi Romantice” şi poate fi achiziţionată împreună cu revista Libertatea pentru femei în data de 10.07.2015.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant

Autor: Iasmy

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.