Gentlemanul seducator – Lorraine Heath – Colectia Iubiri de poveste

Gentlemanul seducator – Lorraine Heath – Colectia Iubiri de poveste

Gentlemanul seducător de Lorraine Heath

Gentlemanul seducător de Lorraine Heath

Titlul original: Love With A Scandalous Lord
Colecţia Iubiri de poveste–Libertatea/05.03.2016
Cotaţie Goodreads: 3.82

Seria Fetele din Fortune / Daughters of Fortune

1 The Outlaw and the Lady – Doamna şi nelegiuitul
2 To Marry a Heiress – Cum să te însori cu o moştenitoare
3 Love with a Scandalous Lord  – Gentlemanul seducător
4 An Invitation to Seduction – Invitație la seducţie

DETALII CARTE

Grayson Rhodes (Rogue În Texas) revine în Anglia împreună cu familia sa în vederea unei întâlniri cu tatăl ce se află pe patul de moarte, tată care l-a respins toată viaţa. Stabilit în America, Grayson îşi urmează cursul vieţii, dar acum este chemat acasă. Cel care i-a făcut invitaţia este Rhys Rhones, marchiz de Blackhurst, moştenitorul titlului-fiul său.
Grayson şi soţia sa sunt îngrijoraţi de această vizită, dar Lydia fiica vitregă are aşteptări mari. Este şansa ei de a-şi găsi un soţ, un lord mai exact, şi împlinirea visurilor ei romantice. Călătoria asta este un vis devenit realitate. Ea are multe etichete pe care le urmează şi multe reguli în legătură cu ceea ce va face şi ce va alege. Dar toate acestea se năruie atunci când se întâlneşte cu fratele vitreg-Rhys Rhones, moştenitorul ducal.

Rhys Rhones, marchiz de Blackhurst, are un trecut întunecat, greu şi complicat. Deşi nu îşi doreşte şi crede că nu merită, se trezeşte că moşteneşte un titlu şi devine capul familiei. Toată această neîncredere a lui porneşte de la naştere, care pare a fi plină de întrebări, cărora încă nu le-a găsit răspunsul. Viaţa lui a fost plină de complicaţii şi a ajutat cumva să fie şi mai complicată.

Devine tipul de bărbat periculos şi complicat şi îşi capătă in societate renumele de Misteriosul Gentleman seducător. Nu poate ignora atracţia pe care o are faţă de Lydia, această femeie plină de viaţă venită din Texas, dar nici nu-i poate oferi ceea ce ea caută. Lydia trebuie să aibă momentul ei de glorie, sezonul ei şi orice legătură cu el ar duce la distrugerea reputaţie şi oricărei şanse. Chiar şi atunci când o sărută, el o ţine departe. Este hotărât să-i demonstreze că ea merită pe cineva mai bun şi mai demn. Este convins că nicio femeie respectabilă, nu-l va iubi din cauza trecutului său. În ciuda sentimentelor sale ce apar în scurt timp, şi având şi aprobarea tatălui, Rhys hotărăşte să o protejeze pe Lydia de el, ajutând-o să-şi găsească un soţ.
Dintre toţi nobilii eligibili din Londra, Lydia a trebuit să-şi piardă inima în favoarea scandalosului marchiz. Şi atunci când vede încrâncenarea lui şi ceea ce el încerca să facă, ia atitudine. Este o femeie conştientă de sentimentele ei şi nu este dispusă să respecte hotărârea bărbatului de care este deja îndrăgostită.
Va reuşi să dărâme zidul ridicat de Rhys? Va putea ea, să-l facă să fie altfel şi să se accepte aşa cum este?

Cartea Gentlemanul seducător de Lorraine Heath, apare în Colecţia „Iubiri de poveste” şi poate fi achiziţionată împreună cu ziarul Libertatea, în data de 05.03.2016.

Gentlemanul seducător de Lorraine Heath

Autor: Iasmy

10 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.