Lansare Amanţii 3.0 de Corina Ozon la Timişoara

Vineri, 11 Martie 2016, am avut plăcerea de a participa la lansarea volumului Amanții 3.0 de la Timișoara. Am onoarea de a așterne câteva rânduri despre eveniment și vreau să precizez că am fost plăcut surprinsă de faptul că nu m-am simțit ca la un eveniment, ci ca la o întâlnire cu prietenii. Este prima oară când mă întâlnesc cu autoarea Corina Ozon și mai mult cu persoana, femeia, doamna care a îndrăznit să pășească într-o lume destinată bărbaților. Am cunoscut o persoană sinceră, deschisă, simpatică și prietenoasă.
Lansarea volumului Amanții 3.0 a fost prezentată de autoarea Lavinia Călina care a fost foarte drăguță să ne prezinte un fragment din volum, bineînțeles la care publicul a fost amuzat și cu un zâmbet bine întipărit pe buze. Literatura pe tocuri a fost menționată cu prezentă de către autoare în fața cititorilor care au fost într-un număr mare, aproape că nu am găsit loc în local când am ajuns.
Corina Ozon a interacționat foarte bine cu publicul cunoscându-și fanii ceea ce ne arată încă o dată că noi cititorii contăm.
Ne-am simţit foarte mândre atunci când Corina ne-a caracterizat ca fiind un site care a prezentat preponderent scriitoare, le-am prezentat cărţile şi pe ele ca femei..
Noi echipa, mulţumim Corinei pentru cuvintele frumoase şi dacă alături de cititorii noştri am reuşit să le facem şi mai cunoscute şi mai citite ne bucurăm.

Lansare Amantii Corina Ozon-1

Cât despre parfumurile Cati și Mircea vă pot spune că le am și că mirosul lor este superb. Timișoara e mândră cu autoarea Corina Ozon care sunt convinsă că ne va surprinde și în viitor.
Cu drag autoarea ne-a răspuns la câteva întrebări, și vă spun sincer că sunt bucuroasă că am cunoscut-o

1.Ce simți revenind la Timișoara, ce înseamnă orașul pentru tine?
Timișoara este și va rămâne pentru mine ACASĂ, așa cum zic eu, cu majuscule, București în care mă regăsesc e casa mea adoptivă. De fiecare dată când vin ACASĂ simt că mă regăsesc. Adesea mi-e dor de orașul natal, mi se întâmplă să mă visez la liceu sau în școală cu colegi, prieteni de cartier, mă visez hălăduind pe străzi. La fiecare revenire trăiesc o mare fericire.

2. Cum ți-a venit ideea parfumului și a numelui lui?
Într-o discuție cu niște cititoare pe facebook cineva a spus mai în glumă să fac un parfum Amanții. Nu am acționat imediat pentru că aveam atunci lansări în toată țara și abia aveam timp să respir. La sfârșitul verii am căutat producători români de parfumuri și așa am dat peste Marcman din Satu Mare. Le-am scris și mi-au răspuns. După o lună și jumătate al reluat discuțiile cu Dana Marcu, director de vânzări, care mi-a citit cărțile și i-au și plăcut. A fost de acord cu ideea iar în februarie aveam deja parfumurile Cati și Mircea pe care le-am lansat pe 5 martie, cu ocazia petrecerii unui an de fan club a cărților mele. Parfumul costă 28 lei bucata și poate fi comandat de pe : marcman.ro, ajunge a doua zi. Vă asigur că miros divin ambele, pentru că Marcman folosește esențe franțuzești. De aceea noi am zis „Aventura Simțurilor

3. Ce mesaj ai pentru cititorii Literaturii pe tocuri?
Mesajul meu este că îi prețuiesc mult, le mulțumesc pentru că mă citesc și să nu se teamă să încerce ceva nou, să facă o schimbare, chiar și la parfum, de exemplu să încerce Amanții by Corina Ozon !

Lansare Amantii Corina Ozon-2

Mulțumim frumos Corina pentru prietenie și o lectură ruptă din realitate.

Review overview
5
***Vero Budea (Vero)***Iubesc viața și oamenii, sunt o fire sociabilă, deschisă, loială, apreciez persoanele sincere cu coloană vertebrală, pasiunile mele sunt scrisul și cititul, deși sunt încă o amatoare. Sunt deschisă la tot ce e nou și folositor. Familistă convinsă, soție, mamă, fiică, noră și prietenă. Nu suport minciuna și trădarea. Găsesc fericirea în lucrurile mărunte. Pentru mine nu există nu pot, numai nu vreau, iar eu vreau. Literatura pe tocuri e locul unde mă simt acasă, un loc unde prietenia și bunul simț mă îmbrățișează.

13 COMMENTS

  1. important este ca ne-am simtit foarte bine cu corina ozon,si m-am bucurat ca am revazut-o si pe lavinia calina

  2. Un articol superb ! Minunate doamne, felicitari ! Mult succes dna Corina Ozon ! Abia astept sa cumpar parfumul cu miros divin „Aventura Simturilor „

  3. Un articol superb ! Minunate doamne, felicitari ! Mult succes dna Corina Ozon ! Abia astept sa cumpar parfumul cu miros divin „Aventura Simturilor ” ! locco_smiley_10 locco_smiley_10

  4. Ma bucur ca v-ati simtit bine la eveniment, pana la urma asta este cel mai important. Ma bucur ca ati ajuns acolo si mai ales, ca ati impartasit si cu noi impresiile.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.