Logodnică de împrumut de Amanda Quick-Colecția Cărți romantice

Logodnică de împrumut de Amanda Quick-Colecția Cărți romantice-prezentare

Vineri, 07.03.2014 apare cartea “Logodnică de împrumut” de Amanda Quick. Aceasta poate fi achiziționată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista “Libertatea pentru femei“.

Preţ revistă + carte 9,99 lei

Preţ revistă fără carte 1,5 lei

Scurtă descriere:

“Eleonora Lodge, o fată inteligentă și hotărâtă, trebuie să plece din casa în care a trăit până la cei 26 de ani. Tatăl ei vitreg a murit la aflarea veștii că proiectul lui minier a eșuat, iar creditorii vin să îi ia casa și pământul. Cum o nenorocire nu vine niciodată singură, logodnicul ei o părăsește pe fata rămasă acum fără avere. În aceste condiții, Eleonora are neaparată nevoie de un post de …însoțitoare plătită pentru o doamnă din înalta societate.
Lordul Arthur St. Merryn a fost și el părăsit de logodnică și este în căutarea unei dame de companie. Începe sezonul de baluri și serate mondene, iar ultimul lucru pe care și-l dorește este să fie asaltat de un şir de tinere domnişoare prostuţe și de propuneri de căsătorie de la mamele insistente.
Ar vrea ca lumea bună să creadă ca are o logodnică, timp în care el să-și vadă nestingherit de afacerile sale secrete, adică să îl descopere pe ucigașul unchiului său preferat. Eleonora pare persoana perfectă pentru a juca rolul de logodnică, mai ales că a moștenit talentul actoricesc al bunicii sale. La primul bal, Eleonora are un succes nebun și se împrietenește cu toată lumea, astfel că Arthur se gândește că această fată inteligentă l-ar putea ajuta să dezlege misterul asasinării unchiului George. Ceea ce nu știe, este că îi va fura și inima.”

Cartea Logodnică de împrumut poate fi găsită și cu titlul de “Dama de companie

Colecţia Cărţi Romantice

Recenzii cărţi Amanda Quick

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

11 COMMENTS

  1. Superba cartea, Amanda Quick este o scriitoare pe placul meu 🙂
    recomand cu caldura aceasta carte in special iubitorulor genului historical romance

  2. SACADAT ASA ESTE si eu sunt suparata pe ei,dar poate mai sunt norocoase care inca nu au inca cartile ei!

  3. Este o carte buna, mi-a placut. Dar chiar ma deranjeaza ca nu scot ceva noutati. Aceste reeditari , or fi ele bune pt. cei care nu au cartea. Desi eu cred asa: ca, daca esti cititor cu state vechi, este imposibil sa nu o fi citit-o sau sa nu o ai. Si cred ca suntem mai multi din astia decat din cei care nu au cartea. Ar trebui sa se tina cont si de parerea celor multi. Dar fiecare isi face treaba cum stie mai bine.

    • Dap, si daca astia de la Litera tot tin cont de parerile tale, ma gandesc ca poate ne aud acum locco_smiley_27 . Oricum mie una mi-a placut cartea foarte mult locco_smiley_37

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.