Scandalul poarta satin - Loretta Chase - Editura Alma/Litera

Scandalul poarta satin de Loretta Chase – Colectia Iubiri de poveste

Seria Dressmaker

1 Silk of Seduction – Seductie (cartea a aparut in Colectia Carti Romantice)

2 Scandal Wears Satin – Scandalul poarta satin 

3 Vixen in Velvet 

4 Dukes Prefer Blondes

Sambata, 07.06.2014 apare cartea „Scandalul poarta satin de Loretta Chase. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste”si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

O frumusete inocenta cu ochi albastri si un simt al afacerilor imbatabil, Sophy Noirot are o putere de convingere extraordinara, talent deosebit de util in incercarea de a transforma Casa Noirot in cea mai renumita casa de moda din Londra….
Misiunea de a le vinde splendidele tinute doamnelor din inalta societate londoneza devine extrem de dificila cand un scandal de familie provoaca ostilitatea lui Lady Warford, una dintre persoanele de vaza care dau tonul in moda. intoarcerea scandalului in favoarea magazinului necesita o dedicare totala din partea lui Sophy, lasandu-i prea putin timp pentru un crai nonsalant precum contele de Longmore care are un singur gand: sa o convinga pe tanara creatoare de moda sa cedeze in fata farmecelor lui.
insa cand sora lui Longmore, cea mai bogata clienta a Casei Noirot, fuge de la parinti, Sophy isi da seama ca nu-l poate lasa pe tanar sa plece singur pe urmele ei. Pornind intr-o expeditie palpitanta, alaturi de singurul barbat care o ispiteste pana la pierderea ratiunii, Sophy simte o dorinta delicata ca satinul, care i se strecoara pe nesimtite in suflet si in trup…”

Sursa Carti Romantice

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.