Azi, 14.03.2014 a apărut cartea “Dulcele păcat al iubirii” de Jo Beverley/Vanessa Kelly/Sally MacKenzie/Kaitlin O’Riley. Aceasta poate fi achizitionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista “Libertatea pentru femei“.

Preţ revistă + carte 9,99 lei

Preţ revistă fără carte 1,5 lei

Scurtă descriere:

În Dulcele păcat al iubirii (Jo Beverley) curiozitatea tinerei Anne Featherstone duce la descoperirea ușii secrete din dormitorul ei  –  prin care pătrunde într-o lume plină de pericole și iubire. În Plăcerea unui iubit mai tânăr (Vanessa Kelly) văduva Clarissa Middleton trebuie să treacă peste conveniențele timpului pentru a-și regăsi fericirea în brațele mai tânărului căpitan Christian Archer. …În Prințul gol (Sally MacKenzie) Josephine Atworthy este invitată la o petrecere de Sf. Valentin și are parte de o primire fierbinte. Oare Damien va reuși să o învețe conjugarea verbului a iubi? Iar în Aventură de-o vară (Kaitlin O’Riley) Charlotte Wilson descoperă într-o vară toridă din Spania libertatea, sursa adevăratei fericiri și iubirea.  Patru povești de iubire ale unor autoare cunoscute și apreciate pentru romanele lor de dragoste istorice reunite sub titlul Dulcele păcat al iubirii.

13 COMMENTS

  1. am cumparat cartea ,dar inca nu am reusit sa o citesc!dar am sa revin cu parerea mea asupra povestirilor din carte!

  2. Nu stiu de ce dar mie in general cartile astea 4 in 1, parca nu imi miroase a bine. De cate ori am citit carti de genul, au fost un fiasco. Dar poate sa ma insel de data asta.

  3. Eu am citit deja poveste lui JO BAVERY,si mi-a placut.Nu este lunga sa ne ajunga,este scurta si complecta! 😉

  4. AM TERMINAT CARTEA,SI MI-AU PLACUT TOATE CELE 4POVESTI.o punctez cu 9,6 si ma bucur ca din cand in cand sunt mai multe povestiri intr-o singura carte!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.