Secrete întunecate - Marina Anderson - Editura Trei - prezentare

Secrete întunecate de Marina Anderson

citește recenzia

La Editura Trei a apărut cartea Secrete întunecate de Marina Anderson

Harriet Radcliffe e plictisită de viaţa ei. La douăzeci şi trei de ani, slujba ei stabilă chiar i se pare foarte monotonă. Dacă vrea să adauge puţină savoare vieţii ei, acum e momentul să o facă.

Dar surpriza care o aşteaptă îi întrece până şi cele mai nebuneşti visuri. Răspunzând unei oferte de angajare ca asistentă a unei actriţe celebre, Harriet se trezeşte atrasă într-o lume intensă şi secretă a obsesiilor sexuale. În timp ce joacă un rol inocent într-o dramă foarte personală, descoperă despre propriile dorinţe mai multe decât ar fi crezut vreodată că e posibil…

„Rowena cunoscuse o mulțime de bărbați, dar niciunul ca Lewis. Avea tot ceea ce și-ar fi putut dori vreodată, total lipsit de inhibiții și de rușine, gata să meargă până la capătul pământului pentru a-i satisface toate nevoile și dorințele. Și totuși, nu era de-ajuns, își zise ea cu tristețe. În ciuda inteligenței, a frumuseții și a experienței sexuale, Lewis nu fusese capabil s-o ajute. De-asta ajunseseră aici și aveau nevoie de Harriet.”

Marina Anderson este pseudonimul unei autoare consacrate de literatură erotică. Printre romanele sale se numără A Celebration of Hearts, Forbidden Desires, House of Decadence.

La Editura Trei, de aceeaşi autoare, a apărut romanul Şcoala supunerii.

logo_libris

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.