O pasiune imposibilă - Elizabeth Hoyt - Colecția Iubiri de poveste

Sâmbătă, 22.03.2014 apare cartea ”O pasiune imposibilă” de Elizabeth Hoyt. Face parte din colecția Iubiri de poveste și poate fi gasită la chioșcurile de vânzare presă doar împreună cu ziarul Libertatea

Preț  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurtă descriere:

„Chipeșul pirat Mickey O’Connor are tot ce-și dorește. În inima lui nu au loc sentimente precum compasiunea sau dragostea, pentru el oamenii sunt pioni de care se folosește pentru a-și atinge scopurile. Cu toate astea, n-a reușit s-o uite pe naiva soție de căpitan care a venit la el cu un an în urmă cerându-i ajutorul – și cu care a petrecut o noapte memorabilă în patul său… stând de vorbă.
Silence Hollingbrook a sacrificat totul pentru bărbatul pe care îl iubea. Ajunsă văduvă s-a dedicat orfanilor din căminul condus de fratele ei. Dar Mickey este cel care are acum nevoie de ajutorul ei. Silence trebuie să vegheze asupra fiicei lui, urmărită de dușmanul lui de moarte. Mickey știe că trebuie să-și asume responsabilitatea protejării lor; curând va descoperi că inima unei femei este comoara cea mai de preț de pe lume.”

16 COMMENTS

   • ce norocoasa esti 🙂
    eu ma deplasez singura si nu-mi pare rau data fiind faptul ca mai socializez cu doamnele de la chioscul de ziare 🙂 , sumt doua pe ture dar ma cunosc ca pe un cal breaz , ma si anuanta cand primesc cartile de la Miron 🙂

    • E frumos asa, e bine sa comunici. Eu m-am obisnuit sa fiu comoda si in timp ce pregatesc micul dejun, sotul isi face plimbarica de sambata, sa il cunoasca lumea. Prima data cand am mers sa iau cartea (sotul n-a fost in elementul lui) pe o vreme cam urata, ploua putin, iar bonus cat pe ce sa nu-mi dea doamna cartea, nu ma cunostea, nu ma vazuse niciodata. Norocul meu ca am sarit cu gura ca sotul face shopping si imediat m-a servit. M-am simtit bine si in schimb am precizat jumatatii mele ca de acolo incolo trebuie obligatoriu sa mearga pentru a nu ma pune pe mine intr-o situatie „delicata”, iti dai seama, orgoliul meu de mare cititoare a fost tulburat 🙂 Eu zic ca trebuie sa ma rasfete pentru ca merit.

 1. Diana,si eu cumpar carti mai dupa perdea,nu de alta dar sotul se cam infiebanta!
  Abia astept continuarea aceasta care a aparut de E.H.,dar abia luni pot sa plec dupa ea.
  Sa imi spuneti pareri despre ea.

  • sigur Nicol, maine dimineata o iau si sper ca pana pe seara sa o termin ( asa sunt eu mai multi functionala, gatesc, bag masina la spalat si citesc- oficial bucataria este teritoriul meu persoanal, marai daca intra cineva peste mine).
   Dar sa ne integem o sa-ti spun daca este buna dupa asteptarile noastre, atat , vreau sa o citesti cu placere

  • Nicol. aseara am terminat de citit aceasta carte. Iti eram datoare cu o parere legat de ea, este plina de umor, te tine in alerta si are un final frumos .
   Acord 9.8 puncte acestei carti

   • Multumesc Diana. Am terminat-o si eu, a fost interesanta si la sfarsit mi-a facut o surpriza. Ma gandeam ca aceea e fantoma, dar totusi, parca prea m-a socat. Si acum zambesc de una singura prin casa.

 2. In sfarsit povestea lui Mickey Cuceritorul si a lui Silence! Oare ce secrete are frumosul pirat, hot? Astept sa citesc cartea. Mi-a placut si imi place teribil aceasta serie.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.