50% reducere la cărți și transport gratuit pe nemira.ro

     Iubesc să citesc și oricât de multe cărți aș avea tot mai am nevoie de încă una și încă una. Parcă nu-s suficiente și recomandările care apar în jurul meu mă incită să dau iama în mediul online și să vânez reducerile.
      Mi-am propus să fiu cumpătată și viciul să-l țin sub control, dar cum să rezist când văd zilnic în newsletter promoții la cărți? Este ca și cum mi s-ar spune să renunț la ciocolată. 🙂
      Acum sunt la un click distanță de provocarea lansată de editura Nemira. Până pe 24 iulie au reduceri de 50% la cărți și transport gratuit.
      Dacă și voi sunteți stârniți, am realizat o listă de recomandări pe care trebuie să le am și se găsesc la prețuri foarte bune. Reducerile sunt considerabile și merită să le luați în considerare.

1. Talismanul (Seria Outlander) de Diana Gabaldon (recenzie)

Talismanul 1

     Veți fi fascinați de frumoasa poveste de dragoste dintre Jamie și Claire. Două personaje remarcabile care și-au dorit să schimbe istoria!

“- Te voi găsi, mi-a șoptit la ureche. Îți promit. Chiar dacă trebuie să îndur două secole de purgatoriu, două sute de ani fără tine, atunci asta să fie pedeapsa mea, pe care am primit-o pentru crimele mele. Căci am mințit, am ucis și am furat, am trădat și am înșelat. Dar există un lucru care trebuie să atârne în balanță. Când voi sta înaintea lui Dumnezeu, voi avea un singur lucru de spus, pentru a cântări împotriva celorlalte.
Vocea i-a scăzut până a devenit o șoaptă și brațele i s-au strâns în jurul meu.
-Doamne, mi-ai dat o femeie rară, și Doamne, cât am iubit-o! “


2. Mila 2.0 de Debra Driza
recenzie

mila 2

  ,,MILA 2.0 mi-a atras atenția de când a apărut pe piața editorială din România. După surprinzătoarea ,,Regina Roșie”, tot de la Nemira, am citit această carte. Mi-a plăcut foarte mult, a fost o lectură ușoară, de care avem cu toții nevoie după o zi obositoare. Viziunea autoarei  mi s-a părut mai mult decât interesantă, aparent pare a fi o clasică poveste de dragoste pentru adolescenți, când de fapt e mai mult de atât. Da, aștept cu nerăbdare continuarea.

,,Toți trei ne holbam la brațul meu. Și ne holbam. De parcă nici unuia nu ne venea să credem ce vedeam. Brațul meu nu sângera deloc. Pe pielea mea era o rană mare, deschisă, dar nu era sânge. Nu era sânge, pentru că, în loc de sânge, o peliculă subțire roșie se rupsese și lăsa să se scurgă din rană un sol de lichid scârbos alb-lăptos. Și nu era doar atât. În interiorul rănii, în interiorul meu, era un tub transparent, cu o gaură zimțată, în formă de clemă. Și înăuntrul lui? Ceva ce semăna cu niște fire. Fire mici argintii, răsucite ca spiralele duble despre care învățam la biologie.”


3. Seria Damen Tango
Parfumul iubirii, Colecționara de parfumuri interzise(recenzie) și Vise spulberate(recenzie)

Pachet Damen Tango Nemira.ro

       Colecționara de parfumuri interzise de Kathleen Tessaro: Spectaculos, profund și enigmatic, așa aș descrie acest extraordinar roman, dar tot n-aș reuși să redau impactul pe care l-a avut asupra mea. Mi-a oferit o lectură bogată, de genul celor care îți rămân gravate undeva în suflet și-ți răsar din când în când printre amintiri. Locațiile alese pentru desfășurarea acțiunii (Paris, New York, Monte Carlo și Londra), atmosfera locurilor și timpurilor surprinsă în detalii de mare finețe, dezvăluirile inedite despre felul în care se fac parfumurile și, în primul rând, minunatul spectacol al naturii umane prin prezenarea unui mozaic de personaje fascinante, fac din această carte una de excepție.

     Vise spulberate de Phillipa Fioretti este o carte captivantă, cu numeroase răsturnări de situație, aventuri, mistere, iubire, pasaje amuzante și locații pline de farmec (Sydney, Roma, Napoli, Amalfi).

4. Seria Demon de Peter V. Brett
Omul pictat și Sulita deșertului

Seria Demon

     “Omul pictat” s-a dovedit o lectură palpitantă și interesantă, plină de acțiune. Recomand cartea tuturor celor care indrăgesc genul fantasy. Aveți ocazia să întâlniți personaje de neuitat, scene palpitante, unele chiar șocante, multe intrigi, trădări, dragoste și foarte multă magie.

În inima lui, știa că, acum, când avea de ales, nu mai putea sta niciodată în locul sigur din spatele glifelor sale, lăsându-i să danseze liniștiți. Dar cine avea să-i fie alături, să lupte împreună cu el? Însă nu înţelesese că frica putea lua mai multe forme. Fiindcă, în ciuda încercărilor de a dovedi contrariul, pe el îl îngrozea gândul că era singur. Avea nevoie de cineva, de oricine, care să creadă în ceea ce făcea el. De cineva împreună cu care să lupte şi pentru care să lupte.”

    “Sulița deșertului“ este un roman complex, fascinant, care te răscoleşte datorită profunzimii trăirilor emoționale ale personajelor. Consider a fi una dintre cele mai bune scrieri din genul fantasy. Am întâlnit personaje de neuitat, scene palpitante, unele chiar șocante, povești de viată cutremurătoare, multe intrigi, trădări, dragoste și foarte multă magie.

5. Seria Magicienii de Lev Grossman
Magicienii (recenzie), Regele magician (recenzie) și Tărâmul magicianului

Seria Magicienii

Magicienii: Timp de opt ore am călătorit alături de Quentin și prietenii săi din Brooklyn până în Brakebills, apoi am ajuns în apropiere de Antarctica, iar la final m-am trezit într-un univers paralel, tărâmul Fillory, populat de naiade, driade, satiri, elfi, spiriduși, centauri, vrăjitoare, demoni. Am savurat din plin fiecare moment. A fost magic!

Un magician nu avea nevoie de arme. Un magician nu avea nevoie decât de puterea din interiorul lui. Tot ce trebuia să facă era să fie el însuși: Regele Magician.”

6. Pachet Cadou pentru aventurieri
SAS Ghidul supraviețuitorului și Noroi, transpirație și lacrimi – autobiografia lui Bear Grylls (recenzie)

cadou-pentru-aventurieri

     Noroi, transpirație și lacrimi – autobiografia lui Bear Grylls: În acest roman sunt părți incredibil de sensibile la care pur și simplu ți se va părea imposibil să te abții din plâns, dar și părți la care vei râde cu lacrimi. Este un roman despre depășirea condiției și despre reușita în viață în ciuda eșecurilor repetate. Un exemplu de perseverență și de loialitate. Între pagini vom găsi un tată și un soț responsabil, conștient de familia care îl așteaptă acasă, un om cu idealuri care nu se dă înlături de la a le atinge și un exemplu viu că viața oferă totul celor care muncesc suficient de mult.

Noroi, transpirație și lacrimi… prin asta trebuie să treci dacă vrei să reușesti.

7. Seria Temeraire de Naomi Novik
Dragonul Maiestatii Sale (recenzie), Tronul de Jad (recenzie), Războiul pulberii negre și Imperiul de fildeș

Seria Temeraire

   Ultimele pagini din primul volum, “Dragonul maiestății sale”, m-a lăsat cu sufletul la gură și cu inima galopând. Ni se promiteau aventuri noi, pe tărâmuri străine, unde obiceiurile și traiul este atât de diferit față de cele ale popoarelor europene… așa că n-am stat prea mult pe gânduri și m-am aruncat din nou printre paginile seriei Temeraire.

   Vă vorbeam la sfârșitul recenziei trecute de o călătorie misterioasă pe care o vor întreprinde ofițerul Laurence și dragonul său, Temeraire. Motivul?! S-a descoperit că Temeraire nu este un simplu Imperial, ci un Celest – dragoni din a cărei specie existau foarte puține exemplare și erau tratați cu deosebită grijă și nicidecum trimiși pe “câmpul” de luptă.

Tronul de jad (2)

8. Pachet Nemi
Frumoasa adormită și fusul, Frații Tapper în razboi (unul împotriva celuilalt)-recenzie, Băiatul care vorbea cu corbii-Seria Neîmblânziții, partea I(recenzie)

Pachet Editura Nemi

 Fraţii Tapper în război (unul împotriva celuilalt) de Geoff Rodkey

Claudia „Războaiele sunt niște chestii cumplite. Știu asta pentru că am citit o grămadă despre ele pe Wikipedia. Unde mai pui că am făcut și eu însămi parte dintr-unul. Războiul meu cu fratele meu, Reese”
Reese- „Să numești chestia asta război este o prostie. Însă Claudia face mereu caz din orice. În fine, recunosc…o vreme lucrurile au luat-o razna. Dar, să fim serioși, n-a murit nimeni, nu? Cu excepția celor din contul meu MetaWorld. Da, ĂLA a fost un masacru sângeros și de-a dreptul oribil.”

Băiatul care vorbea cu corbii de Jacob Grey-Seria Neîmblânziţii, partea I

„Unele lucruri le deprinsese repede. Acum putea convoca sute de corbi doar cu un singur gând, dar Crumb era întotdeauna cu un pas înainte. Era ca un dans la care Caw nu știa pașii și era atât de ocupat să asculte ritmul încât picioarele i se împiedicau unul de celălalt.”

Orice titlu ați alege, eu vă doresc lectură plăcută. Cea mai bună ofertă să vă îmbie.

10 COMMENTS

    • Cine sa se gandeasca, poate doar noi, cei care te apreciem 😛 si te iubim neconditionat :))))

    • Raluca Nicoara inteleg perfect, noua niciodata nu ne ajung cardurile si portofelele cu banuti.

  1. Si eu ma abtin cu greu cand vad reduceri, voucher-e cadou, transport gratuit si cate si mai cate oferte care ne atrag. Acum ma abtin de la a mai comanda carti o vreme, nu de alta, dar astept noul pachet de la Lira. locco_smiley_9

  2. Talismanul si Mila ma intereseaza. Peste tot numai recenzii bune 😉
    Cand le voi lua insa…nu stiu 🙁

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.