Aleasa inimii mele de Christi Caldwell - Colecția Iubiri de poveste martie 2021

Aleasa inimii mele, de Christi Caldwell – Colecția Iubiri de poveste martie 2021

Aleasa inimii mele

Christi Caldwell

Seria Lorzii pierduți ai Londrei

Colecția Iubiri de poveste martie 2021

Editura Alma/Litera

Aleasa inimii mele de Christi Caldwell lovebooks

Luni – 22.03.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

Volumul 2 al seriei Lorzii pierduți ai Londrei

   Cu mai bine de opt ani în urmă, după o experiență traumatizantă, Lady Lila March s-a retras din înalta societate și s-a refugiat în casa surorii ei. Sătulă să fie umbra femeii care a fost cândva, ea este hotărâtă să înfrunte din nou pericolele vieții, și nimeni nu poate fi mai în măsură să o învețe tehnici de autoapărare decât „Gentlemanul Savage“.
  Hugh Savage, un luptător de stradă renumit și neînvins, din zona rău famată a Londrei, este un adevărat rege al mahalalelor. Invincibil din punct de vedere fizic și chinuit emoțional de propriul trecut, Hugh tânjește să scape de povara ringului și să lase în urmă acea lume dominată de violență. Însă se simte intrigat de provocarea lansată de Lady Lila, această lady misterioasă din lumea bună, care vine de bunăvoie pe străzile periculoase din mahala.
  Pe măsură ce atipica lor înțelegere capătă contur, Hugh ajunge să admire înverșunarea cu care Lila este dedicată propriei cauze. Și, dincolo de imaginea lui de bărbat dur, ea descoperă în el o tandrețe care îi dărâmă rapid toate zidurile de apărare. Vor descoperi curând cât de mare nevoie au unul de celălalt ‒ pentru a-și înfrunta trecutul și a lupta pentru viitorul binemeritat.
  Veti citi întreaga poveste în romanul ALEASA INIMII MELE de Christi Caldwell. De luni, 22 martie la chioscurile din toata tara!

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.