Criminali in serie din Romania vol 2 de Adriana Oprea-PopescuCriminali in serie din Romania vol 2 de Adriana Oprea-Popescu

La Editura Tritonic a apărut cartea Criminali în serie din România vol 2 de Adriana Oprea-Popescu.

Colectia: Thriller & Mystery

Ucigaşii n-au semnul fiarei tatuat pe frunte. Diavolul se plimbă prin lume luând cele mai paşnice înfăţişări. Nu anunţă şi nici nu da semne înainte de a lovi, nu lasă multe urme. Era un om bun şi respectuos. Suntem şocaţi. De câte ori n-aţi auzit, la televizor, aceste declaraţii făcute de vecinii unui individ acuzat de crimă?
Criminalii în serie nu sunt monştri care arată ciudat. Iar cei mai mulţi dintre ei nu sunt deloc nişte inadaptaţi social care locuiesc singuri. Majoritatea criminalilor în serie trăiesc la vedere, într-o comunitate. Au familie, vecini şi prieteni. Au un loc de muncă şi par oameni cât se poate de normali. Pentru că au abilitatea de a se amesteca astfel în mulţime, ei sunt adesea ignoraţi de organele legii şi de oamenii din jur.
Cine sunt criminalii în serie?

Sursa Editura Tritonic

Review overview
3
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

NO COMMENTS

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!