În umbra păcatului de J.R. Ward - Colecția Cărți Romantice

În umbra păcatului, de J.R. Ward – Colecția Cărți Romantice iulie 2022

În umbra păcatului

Autor: J.R. Ward

Seria Frăția Pumnalului Negru – vol.3

Colecția Cărți Romantice iulie 2022

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 29.07.2022

  Frăția Pumnalului Negru continuă să își apere rasa, cei șase frați fiind de neoprit în lupta contra vânătorilor de vampiri. Dar cel mai dur și mai sălbatic dintre ei este, fără doar și poate, Zsadist, vampirul cu chip înfricoșător și cea mai mare sete de răzbunare. Fost sclav de sânge, Zsadist încă poartă cicatricile adânci ale trecutului plin de suferință și de umilințe. Renumit pentru înverșunarea sa de neoprit și pentru faptele sale sinistre, el este un sălbatic de care se tem oamenii și vampirii deopotrivă. Furia este singurul său însoțitor, iar teroarea este singura lui pasiune – asta până când Zsadist salvează o frumoasă aristocrată din mâinile ucigașe ale vânătorilor de vampiri.
  Bella este impresionată de energia incredibilă și de misterul emanate de Zsadist, iar chipul lui cu cicatrici adânci nu-i alungă dorința de a se apropia de ciudatul vampir. Iar când el o scapă de teroarea trăită în mâinile unui strigoi, atracția dintre Bella și Zsadist devine de necontrolat, cei doi depășind niște granițe intime la care nici unul nu se gândise vreodată. Dar setea de răzbunare pentru chinurile îndurate de Bella aproape că îl duce pe Zsadist în pragul nebuniei. Îndurerată și îndrăgostită, acum Bella trebuie să-și ajute iubitul să uite rănile trecutului și să găsească o cale de a avea un viitor alături de ea.
  Veți citi întreaga poveste în romanul ÎN UMBRA PĂCATULUI de J.R. Ward, al treilea volum al seriei „Frăția Pumnalului Negru“. De vineri la chioșcurile din toată țara, la prețul de 15,99 lei.

Colecția Cărți Romantice iunie 2022

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.