În pat cu diavolul de Kerrigan Byrne - Colecția Iubiri de poveste iunie 2021

În pat cu diavolul, de Kerrigan Byrne – Colecția Iubiri de poveste iunie 2021

În pat cu diavolul

Kerrigan Byrne

Seria Diavolii îngenuncheați

Colecția Iubiri de poveste iunie 2021

Editura Alma/Litera

Din 28.06.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

  În viața lui secretă, Chandler este agent în serviciul Coroanei – un om cu simțul datoriei, care cunoaște atât înșelătoriile, cât și pericolul unei atracții de netăgăduit față de femeia care îi poate răsturna lumea.
  I se spune Diavolul din Dorset. E un singuratic, un om cu mare putere, mereu în umbră. Este de neoprit și una dintre armele secrete ale Coroanei. Dar când pune ochii pe frumoasa contesă de Mont Claire, Francesca Cavendish, nu-și dă seama că și-a întâlnit sufletul pereche.
  Francesca este contesă ziua, dar noaptea vânează răufăcători – mai exact pe cei responsabili de moartea părinților ei. Nu se așteaptă să ajungă în calea diavolului însuși, contele de Devlin. Ea are multe secrete, iar el pare croit să i le descopere pe toate. Poate inima să supraviețuiască momentului când își va găsi dragostea vieții, dar o va pierde cu siguranță când se va da totul în vileag?
  Veți citi întreaga poveste în romanul ÎN PAT CU DIAVOLUL de Kerrigan Byrne, volumul cu nr. 3 al seriei „Diavolii îngenuncheați“. De luni, 28 iunie, la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.