Din nou a mea de J. Kenner - Colecția Cărți Romantice august 2021

Din nou a mea, de J. Kenner – Colecția Cărți Romantice august 2021

Din nou a mea

J. Kenner

Seria Stark Security

Colecția Cărți Romantice august 2021

Editura Lira/Litera

Din nou a mea de J. Kenner romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 27.08.2021

  Deși a avut o copilărie zbuciumată, Denise nu și-a pierdut niciodată speranța și optimismul, iar viața a răsplătit-o cu o căsnicie fericită alături de bărbatul pe care îl consideră sufletul ei pereche. Se simte încrezătoare chiar și când Mason pleacă într-o misiune secretă care îl ține departe de ea timp de doi ani, fiind convinsă că legătura lor este indestructibilă. Dar nimic nu o pregătește pentru momentul în care el se întoarce acasă fără să-și aducă aminte de ea, de viața lor împreună sau de altceva din trecutul lor fericit.
  Cu memoria pierdută, Mason știe doar ce i-au spus superiorii: este agent secret, în timpul ultimei operațiuni a aflat informații vitale pentru securitatea națională și nimeni nu-i poate da alte amănunte despre viața lui pentru a nu-i produce un șoc ireparabil. Nici măcar Denise nu-i poate dezvălui adevărata identitate, chiar dacă își dorește cu disperare să se întoarcă în brațele lui. Însă dorința și pasiunea se pare că nu au dispărut odată cu amintirile pierdute, iar Mason se îndrăgostește nebunește de Denise. Iar când ea este răpită și amenințată cu moartea dacă Mason nu dezvăluie informațiile secrete deținute, nu este pusă la încercare legătura lor indestructibilă, ci noua dragoste care arde acum între ei.
  Veți citi întreaga poveste în romanul DIN NOU A MEA de J. Kenner, al doilea volum al seriei Stark Security. De vineri, 27.08 la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice mai 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#literaturapetocuri #cartiromantice #lovebooks

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.