Intoarcere la casa de vara de Jude Deveraux

citeste recenzia

La Editura Miron se afla in curs de aparitie cartea „Intoarcere la casa de vara” de Jude Deveraux. Este continuarea volumului „Sa nu-ti pierzi speranta”.

Scurta descriere:

„Magia exista in casa de vara din Maine, unde misterioasa Madame Zoya le-a implinit cele mai ascunse dorinte vizitatorilor ei. Acum, trei femei au venit in acest loc special avind un lucru in comun: un trecut dureros pe care fiecare ar vrea sa-l rescrie. Amy, care ascunde o pierdere sfisietoare in spatele casniciei si familiei ei aparent perfecte… Faith, o vaduva de treizeci si ceva de ani, care sufera dupa un barbat si Zoe, o artista ocolita de oamenii din orasul ei natal din motive nestiute de ea, dupa ce o seara traumatizanta i-a sters memoria. Cu puterile lor mistice, Madame Zoya si sora ei, Primrose, incearca sa le redea speranta si increderea in puterea dragostei. Desi fiecare are parte de surprize, oare intoarcerea in timp le va aduce, in final, fericirea asteptata?”

Sursa Editura Miron

 

9 COMMENTS

  1. Astept cu nerabdare aceasta continuare la Sa nu-ti pierzi speranta.Multe carti de Deveraux m-au atras,dar genul contemporan si paranormal mi-a mers la suflet.

  2. Multumim,Zana 😀

    Dupa descriere pare interesanta locco_smiley_14 Am citit toate cartile.acestei scriitoare aparute la noi si nuam fost dezamagita asa ca abia astept sa citesc si aceasta carte locco_smiley_15

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.