Parteneriat Emag si Posta PomanaeMAG în parteneriat cu Poșta Română

Întotdeauna este o plăcere să împărtăşescu cu voi veştile bune. În cazul în care nu ştiaţi, vă anunţ că începând cu 01.07.2015 a întrat în vigoare parteneriatul eMAG cu Poşta Română. Partea bună este că livrarea se face gratuit, iar partea mai puţin plăcută este că acest serviciu este disponibil DOAR pentru Târgovişte (Oficiul Poştal nr. 4 Business-Turnul Chindiei) şi Buzău (Oficiul Poştal nr. 7).
Mi se pare interesant faptul că poţi plasa o comandă online direct de la aceste oficii cu ajutorul unei tablete ce este integrată în mobilierul de culoare roșie (în ton cu eMAG) 🙂 În cazul în care nu doriţi să vă folosiţi de aceste servicii direct din oficiul poștal, atunci profitaţi de servicul de gratuitate.

Trebuie să ştiţi că dacă aţi plasat o comandă până în ora 17.00 şi modalitatea aleasă este plata ramburs atunci puteţi ridica comanda în termen de o zi lucrătoare de la cele două oficii menţionate mai sus.
Tot eMAG informează că în momentul când produsele au ajuns la oficiul poştal se anunţă prin e-mail sau prin sms, singura condiţie este să se ridice produsele în maxim 10 zile altfel sunt returnate, iar comanda voastră va fi anulată.

Chiar dacă opiniile sunt împărţite legate de serviciile Poştei Române, să ştiţi că în Târgoviște n-am întâmpinat probleme legate de livrare, avize, colete deteriorate, cozi interminabile, angajați mofturoși sau alte mici nimicuri care indispun de obicei. Avantajul ar putea fi că orașul este mic, funcționarii mă cunosc şi  mi se pare normal să folosesc acest serviciu pentru că este eficient şi rapid. Până acum toţi destinatarii au primit tot ce le-am trimis şi feedback-ul meu este unul pozitiv.

Pentru cei interesați, vă anunț că programul de activitate al Oficiului Poştal nr. 4 Business-Turnul Chindiei  din Târgoviște este luni-vineri 08.00-19.00, iar sâmbăta 09.00-13.00. 

Review overview
5
****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

3 COMMENTS

  1. Sa speram doar ca initiativele de acest gen vor lua amploare si se vor extinde in cat mai multe orase!

    • Daca va fi un succes in cele doua orase, cu siguranta se va extinde.

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!