Parteneriat Emag si Posta PomanaeMAG în parteneriat cu Poșta Română

Întotdeauna este o plăcere să împărtăşescu cu voi veştile bune. În cazul în care nu ştiaţi, vă anunţ că începând cu 01.07.2015 a întrat în vigoare parteneriatul eMAG cu Poşta Română. Partea bună este că livrarea se face gratuit, iar partea mai puţin plăcută este că acest serviciu este disponibil DOAR pentru Târgovişte (Oficiul Poştal nr. 4 Business-Turnul Chindiei) şi Buzău (Oficiul Poştal nr. 7).
Mi se pare interesant faptul că poţi plasa o comandă online direct de la aceste oficii cu ajutorul unei tablete ce este integrată în mobilierul de culoare roșie (în ton cu eMAG) 🙂 În cazul în care nu doriţi să vă folosiţi de aceste servicii direct din oficiul poștal, atunci profitaţi de servicul de gratuitate.

Trebuie să ştiţi că dacă aţi plasat o comandă până în ora 17.00 şi modalitatea aleasă este plata ramburs atunci puteţi ridica comanda în termen de o zi lucrătoare de la cele două oficii menţionate mai sus.
Tot eMAG informează că în momentul când produsele au ajuns la oficiul poştal se anunţă prin e-mail sau prin sms, singura condiţie este să se ridice produsele în maxim 10 zile altfel sunt returnate, iar comanda voastră va fi anulată.

Chiar dacă opiniile sunt împărţite legate de serviciile Poştei Române, să ştiţi că în Târgoviște n-am întâmpinat probleme legate de livrare, avize, colete deteriorate, cozi interminabile, angajați mofturoși sau alte mici nimicuri care indispun de obicei. Avantajul ar putea fi că orașul este mic, funcționarii mă cunosc şi  mi se pare normal să folosesc acest serviciu pentru că este eficient şi rapid. Până acum toţi destinatarii au primit tot ce le-am trimis şi feedback-ul meu este unul pozitiv.

Pentru cei interesați, vă anunț că programul de activitate al Oficiului Poştal nr. 4 Business-Turnul Chindiei  din Târgoviște este luni-vineri 08.00-19.00, iar sâmbăta 09.00-13.00. 

3 COMMENTS

  1. Sa speram doar ca initiativele de acest gen vor lua amploare si se vor extinde in cat mai multe orase!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.