Fiica Diavolului – Lisa Kleypas – Editura Miron – prezentare

Fiica Diavolului – Lisa Kleypas – Editura Miron – prezentare

Fiica Diavolului - Lisa Kleypas - Editura Miron - prezentare

Fiica Diavolului – Lisa Kleypas – Editura Miron – prezentare

Fiica Diavolului 

Devil’s Daughter

Lisa Kleypas

Editura Miron

Seria The Ravenels

An apariție: 2020

.Autoare de romane celebre, Lisa Kleypas ne oferă de această dată o poveste sclipitoare despre o tînără și frumoasă văduvă, care și-a găsit pasiune alături de un bărbat nepotrivit…

Deși Phoebe, Lady Clare, frumoasa și tînăra văduvă nu l-a cunoscut niciodată pe West Ravenel, ea știe cu siguranță un lucru: că este un bărbat agresiv, răutăcios și trivial. Pe vremea cînd învăța la internat, el a facut un calvar din viața răposatului ei soț, iar ea nu-l va putea ierta niciodată pentru asta. Dar, cînd Phoebe participă la o nuntă de familie, ea cunoște un străin fermecător și extrem de incitant, care îi trimite în inimă săgeata iubirii fulgerătoare… evident, el nu este nimeni altul decît West Ravenel. West este bărbatul cu un trecut pătat.

Fără scuze, fără păreri de rău. Totuși din momentul în care o cunoaște pe Phoebe, West va fi măcinat de o dorință irezistibilă… dar în acelși timp este conștient de faptul că o femeie ca ea este foarte greu de cucerit. West nu se îndoiește nici o clipă că Phoebe este o lady puritană și aristocrată. Ea este fiica unei femei puternice și ambițioase, care a fugit cu Sebastian, Lordul St. Vincent – cel mai păcătos și necruțător crai din Anglia. Nu trece mult și ei se îndrăgostesc fulgerător unul de altul. Oare pasiunea lor copleșitoare va fi suficientă ca să treacă peste obstacolele din trecut? Numai fiica diavolului știe acest amănunt…

Cartea se află în curs de apariție pe site-ul Editura Miron

Seria The Ravenels de Lisa Kleypas – pasiune, indecizii și romantism

Seria The Ravenels este îmbietoare, romantică, amuzantă și abundă de pasiune. Acțiunea este atent plasată într-o societate în plină ascensiune în care rolul industriei joacă un rol important. Personajele principale sunt complexe, încăpățânate, luptătoare și dedicate propriilor principii. 

Seria Friday Harbor de Lisa Kleypas – magie, pasiuni și suflete pereche

   Un strop de magie, o doză de pasiune și doar un suflet pereche menit să te facă cea mai fericită. Seria Friday Harbor poartă cititorul pe meleaguri cunoscute oferind fiecărui personaj șansa de a-şi vindeca sufletul. Un trecut zbuciumat, o relație eșuată sau poate doar o alegere nefericită. Fiecare roman are magia lui în care fiecare face imposibilul posibil pentru a descoperi sufletul pereche. Nu-i un drum ușor, dar rezultatul merită fiecare clipă de căutare.

Seria Travis de Lisa Kleypas – dragoste, putere și voinţă

 Recenzii şi serii Lisa Kleypas

 

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.