Un conte doar pentru mine de Anna Bennett

Un conte doar pentru mine, de Anna Bennett – Iubiri de poveste martie 2020

Un conte doar pentru mine

First Earl I See Tonight

Anna Bennett

Colecția Iubiri de poveste martie 2020

Editura Alma/Litera

Debutante Diaries Series: Seria Jurnalul debutantei: 1.First Earl I See Tonight – Un conte doar pentru mine ,2.The Duke Is But a Dream, 3.When You Wish Upon a Rogue

  Un conte doar pentru mine de Anna Bennett love books.

Sâmbătă – 14.03.2020 – Un conte doar pentru mine de Anna Bennett, la toate punctele de difuzare a presei.

  Primul volum al seriei „Jurnalul debutantei“. O autoare nouă? Nu, ne-am mai întâlnit cu scrierile sale, sub pseudonimul Anne Barton.

  Trei tinere au jurat să încredințeze hârtiei primul lor sezon londonez – astfel apare Jurnalul debutantei… iar Londra nu va mai fi niciodată la fel.
O căsătorie de conveniență care cade pradă unei mari pasiuni și topește chiar și o inimă de gheață!

  O moștenitoare cu o propunere îndrăzneață. Un conte care vrea să reziste avansurilor ei. Și o iubire care pare să fi fost scrisă în stele…

   David Gray, conte de Ravenport nu se află pe ,,piață” pentru o soție. Chiar dacă Gray se află în plină renovare a casei sale derăpănate de la țară, ar fi nevoie de mai mult decât o îndrăzneață propunere de căsătorie din partea unei frumuseți tinere pentru a-i decongela inima înghețată. Gray este încrezător că dacă petrece o săptămână la moșia sa îi va schimba părerea despre căsătorie, dar fiecare moment pasional pe care îl petrece cu ea îl tentează să-și schimbe …

   O artistă talentată, domnișoara Fiona Hartley are nevoie disperată de banii ei din zestre pentru a plăti un șantaj. Frumosul conte pare o alegere bună pentru un soț … dacă îl poate convinge că romantismul nu va juca niciun rol. Dar căsătoria doar cu numele se poate dovedi dificilă pentru Fiona. Grey nu se poate abține să nu fie uluit de căldura ei autentică. Totuși, pe măsură ce sentimentele lor se adâncesc, termenul limită pentru Fiona, începe. Secretele îi vor distruge sau este iubirea adevărată destinul lor final?

„Cum, mai exact, să abordeze subiectul căsătoriei cu o persoană care îi era aproape străină?
Ridicând din umeri, înmuie penița și lăsă cerneala să curgă.

Stimate Lord Ravenport,
Nu am fost prezentați în mod oficial, dar s-ar putea să vă amintiți de mine de la balul Millbrook, unde m-am împiedicat în timpul cadrilului, m-am prăbușit peste muzicanți și l-am dat jos de pe scaun pe violonist. Ați dori să luați în considerare unirea cu mine prin căsătorie pentru tot restul vieții?”

„Își dăduse deja seama că nu era cea mai grațioasă dintre ființe. Dansul nu era punctul ei forte și, se părea, nici seducția.
Ea tuși, se îndreptă de spate și își încleștă degetele, de parcă se pregătea să cânte la un pian, nu să-l sărute. Liniile de intensă concentrare îi încrețiră fruntea în timp ce veni mai aproape și își propti mâinile pe umerii lui. Se uită la gura lui de parcă era un fel de medicament neplăcut pe care trebuia să îl înghită pentru binele ei. Sau una dintre muncile lui Hercule pe care trebuia să le îndure.
În timp ce fața ei se apropia de a lui, ea închise ochii și își întinse gâtul înainte, lovindu-și nasul de el nu o dată, ci de două ori. Părul ei parfumat îi gâdilă obrazul. Un zgomot ciudat, de parcă era scos de o pisică speriată, îi scăpă printre buze. Se putea ca buzele ei moi să se fi lipit de ale lui, dar totul se întâmplase atât de repede, încât nu era prea sigur.”

„Toată pasiunea pe care o adunaseră în ultima oră explodă într-o ploaie de săruturi fierbinți, mângâieri îndrăznețe și suspine încântate.
El o sărută de parcă ar fi fost ultima femeie pe care o cunoscuse vreodată, explorându-i gura cu limba rătăcitoare. Ea nu se feri de el, ci la fiecare atingere îi trase capul mai aproape, de parcă îi era imposibil să se sature.”

Așteptăm cu nerăbdare să descoperim  povestea de dragoste!

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2020

Colecția Iubiri de poveste martie 2020

Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste ianuarie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi!

Foto Cărţi Romantice

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.