O dată în viață de Jill Shalvis - Colecția Cărți Romantice februarie 2021

O dată în viață, de Jill Shalvis – Colecția Cărți Romantice februarie 2021

O dată în viață

Jill Shalvis

Colecția Cărți Romantice februarie 2021

Editura Lira/Litera

O dată în viață de Jill Shalvis romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 19.02.2021

   După greaua pierdere suferită, Ben McDaniel încearcă să își alunge durerea și disperarea provocate de moartea prematură a iubitei lui soții muncind vreme de câțiva ani în locuri îndepărtate și periculoase, în zone de conflict din Africa și Orientul Mijlociu. Acum, s-a întors în sfârșit în orășelul natal, Lucky Harbor, unde soarta pare să i-o tot scoată în cale pe Aubrey Wellington, o femeie frumoasă și sexy ‒ dar care atrage belelele ca un magnet. Familia și prietenii lui insistă că ea nu este deloc femeia potrivită pentru a-i alina durerea, însă Aubrey reușește nu doar să trezească în el senzații mult prea ademenitoare, ci ajunge și să-i domine gândurile zi și noapte.
   Hotărâtă să își îndrepte păcatele din trecut, Aubrey se străduiește din răsputeri să se revanșeze față de oamenii cărora le-a greșit. Dar cea mai dificilă provocare în îndeplinirea acestei misiuni pe care și-a asumat-o are legătură cu nimeni altul decât fermecătorul Ben ‒ chiar dacă el nu are habar despre fapta care o face să se frământe.
  Însă uneori greșelile pot aduce și lucruri bune… dacă cei doi vor reuși să învingă obstacolele puse chiar de ei înșiși.
  Veți citi întreaga poveste în romanul O DATĂ ÎN VIAȚĂ de Jill Shalvis. De vineri, 19.02.2021, la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice decembrie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.