Șapte minciuni de Elizabeth Kay - Editura Trei - noutăți

Șapte minciuni, de Elizabeth Kay – Editura Trei

Șapte minciuni

Elizabeth Kay

Nr. de pagini: 384

Titlul original: Seven Lies

Traducere de: Luminiţa Gavrilă

Anul apariţiei: 2021

Încă din copilărie, Jane și Marnie au fost de nedespărțit.
Apoi, amândouă s-au căsătorit cu niște tineri arătoși.

  Câțiva ani mai târziu, Jane și Marnie încă sunt cele mai bune prietene — însă soții lor sunt morți.

  Dar dacă Jane ar fi fost sinceră de la început — dacă n-ar fi spus prima ei minciună nevinovată —, atunci poate că persoana pe care o iubește cel mai mult ar fi iubit-o și ea, la rândul său. Poate că totul ar fi fost diferit.
Pe măsură ce spune povestea sa și a lui Marnie, precum și a șirului de minciuni din ce în ce mai dezastruoase pe care le-a născocit, Jane dezvăluie umbrele întunecate care s-au strecurat în prietenia lor și secretele toxice ce încă mocnesc dincolo de aparențe.

  Șapte minciuni e un thriller incitant, seducător și hipnotic despre natura complicată a prieteniei dintre femei, despre granița fină dintre atașament și obsesie și despre ceea ce suntem dispuși să pierdem în numele iubirii.

O poveste întunecată și extrem de palpitantă de la una dintre cele mai interesante autoare pe care le-am citit vreodată. O recomand cu căldură!„ – Shari Lapena, autoarea romanelor Cuplul din vecini și Străinul de acasă, bestselleruri New York Times

Un thriller psihologic electrizant… Chiar dacă ghicești spre ce se îndreaptă povestea, pregătește-te pentru o aventură șocantă. Un debut impresionant.” – Publishers Weekly

O confesiune care îți dă fiori pe șira spinării.” – Kirkus Reviews

  Elizabeth Kay și-a început cariera ca asistentă la Penguin Random House. Acum este coordonator editorial, urmându-și totodată pasiunea pentru scris.
A câștigat primul său premiu literar la vârsta de opt ani, în cadrul unui concurs de povestiri și, de atunci, a continuat să scrie.
Locuiește la Londra împreună cu soțul ei.
Șapte minciuni este romanul său de debut.

Editura Trei

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Noutăți editoriale

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.