Scandalul de Sandra Brown-Colecţia Cărţi Romantice

Scandalul de Sandra Brown-Colecţia Cărţi Romantice

Scandalul

Autor Sandra Brown

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Lira/Litera

Vineri-14.09.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Într-o noapte ploioasă, într-un mic orășel din sudul Statelor Unite, frumoasa și inocenta Jade Sperry trece prin cel mai mare coșmar al oricărei adolescente, fiind abuzată de trei băieți.
Atacul este pus la cale de Neal Patchett, fiul răsfățat al celei mai puternice familii din Palmetto, de voința căreia depinde soarta fiecărui bărbat, femeie și copil. Astfel că nimeni, nici măcar propria mamă, nu vrea să creadă povestea lui Jade.

   Trădată de cea mai bună prietenă, cu idealurile tinereții spulberate și trezindu-se în mijlocul unui scandal și al unei tragedii, Jade părăsește locurile natale fără să se uite înapoi.
Anii trec și, deși cunoaște succesul în viața profesională, Jade nu reușește să-și uite trecutul violent, care o împiedică să se apropie de orice bărbat – până când îl întâlnește pe Dillon Burke. Și astfel viața îi oferă ocazia să se întoarcă în Palmetto nu doar ca să se răzbune, ci să se elibereze de teamă și, poate, să regăsească puterea și curajul de a iubi din nou.

Sursa Cărţi Romantice

,,

PALMETTO,Carolina de Sud,1976
-Cum adică, să ţin pasul?
-Adică să faci scandal. Adică să te culci cu cineva. Adică să te îmbeţi.
-Mamei lui nu-i place ca el să facă asemenea lucruri urâte.Cu un gest feminin, Hutch îşi puse mâinile lui mari, roşcovane, sub bărbie şi clipi fluturându-şi genele, vorbind cu voce piţigăiată, arăta şi suna ridicol, Lamar luă gluma în serios.
-Mi-am vărsat maţele ca şi voi toţi vineri noaptea! exclamă el.N-am şterpelit eu astă-vară pepenii ăia, aşa cum mi-ai zis tu, Neal? N-am fost eu ăla care a cumpărat vopseaua când am scris pe zidul poştei? Hutch şi Neal râseră la protestul lui. Neal se întinse peste masă şi îl bătu pe obraz pe Lamar.
-Ai făcut o treabă bună, Lamar. Chiar bună. Neputând să rămână serios, izbucni din nou în râs.Umerii osoşi ai lui Hutch se scuturau de veselie.
-Ai vomitat mai mult decât noi doi la un loc, Lamar. Ce a zis maică-ta de mahmureala ta de ieri dimineaţa?
-N-a ştiut că mi-e rău. Am zăcut în pat.

…”

,,

O familie e un lucru important şi Jade voia să albă una. Dar dorea mai mult decât atât. Majoritatea fetelor din clasa ei se resemnaseră deja că vor lucra pentru Ivan Patchett până se vor mărita i vor ș începe să aibă copii, care, eventual, vor lucra pentru Neal. Gary şi cu ea împărtăşeau însă ambiţia să rupă acest trist cerc. Intenţionat sau nu, Ron Sperry i-a insuflat fiicei sale curajul care lui îl lipsise, transmițându-i dorinţa de a-şi făuri ea o viaţă mai bună decât cea a părinţilor.În această privinţă cel puţin, mama ei era de acord. Doar scopul lor final era diferit… precum şi mijloacele pentru a-l atinge. Jade se temea că aceste deosebiri nu se vor împăca niciodată, mai cu seamă în privinţa lui Gary. În după-amiaza aceea întunecată, Gary reprezenta un alt motiv de îngrijorare. Nici unul dintre ei nu aflase nimic de la comitetele de burse cărora li se adresaseră.Aceasta, împreună cu tot mai marea nemulţumire sexuală şi cu necazurile pe care le aveau la şcoală din cauza lui Neal în urma incidentului de la localul Dairy Barn, îi făcuse iritabili şi nervoşi unul cu celălalt

,,

NEW YORK 1990
Urma să se întoarcă la Palmetto. Stând la fereastra biroului ei, Jade Sperry trase jaluzelele şi privi jos, de la înălţimea celor douăzeci de etaje; la circulaţia încâlcită din jurul lui Lincoln Center. Un vânt rece şfichiuia colţurile străzii cu viteza autobuzelor oraşului care aruncau în aerul poluat gaze dăunătoare.
Taxiurile, ca nişte gândaci galbeni, înnebuniţi, alergau de pe o bandă aglomerată pe cealaltă. Pietonii nu-şi opreau deloc mersul, ci continuau să se mişte, ţinându-şi strâns bagajele. Când s-a mutat la New York, Jade a trebuit să lupte pentru a se obişnui cu această mişcare continuă

.”

Mini fragmente din cartea ,,Violul”, de Sandra Brown-Editura Miron

Reeditare a cărţii Violul- Sandra Brown 

Colecţia Cărţi Romantice

Verifică disponibilitatea cărţilor din Colecţia Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.