Surprinși de dragoste de Mary Connealy - Miresele din Muntele Speranței -Volunul 1

Surprinși de dragoste, de Mary Connealy – Miresele din Muntele Speranței -Volumul 1

Editura:Life Publishers Internațional

Număr Pagini: 270

  Când niște străini apar nepoftiți în viață celor trei surori sălbatice care trăiesc ascunse în munți, lumea lor nu va mai fi deloc la fel.
Josefina Nordegren este una dintre cele trei surori crescute aproape ca niște sălbatice în sud-vestul statului Colorado. Are priceperea lui Robin Hood în trasul cu arcul și curiozitatea unei mici sirene; este fascinată și totuși izolată de lumea interzisă de departe – o lume despre care a fost învățată că i-a ucis părinții. Când fermierul Dave Warden ajunge cu turma lui mult prea aproape de sălașul tăinuit al fetelor, sora ei mai mare este de-a dreptul îngrozită, însă Jo este prea curioasă ca să stea la distanță.
Părinții lui David vin curând pe urma lui, încercând să scape de bandiții de la ferma lor. Numai că tatăl său este rănit și are nevoie de adăpost. Josefina și surorile ei locuiesc în singura cabană din munți. Vor risca ele să intre în lume și să-i ajute pe cei aflați în nevoie? Sau vor rămâne izolate, dar în siguranță pe culmile Muntelui Speranței?

Carte disponibilă pe site-ul liferomania.ro

Noutăți editoriale

Surprinși de dragoste

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.