Umbre de ieri de Sandra Brown

Umbre de ieri, de Sandra Brown – Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Umbre de ieri

Relentless Desire – Shadows of Yesterday

Sandra Brown

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Editura Lira/Litera

   Umbre de ieri de Sandra Brown romane de dragoste.

Cartea Umbre de ieri, de Sandra Brown apare vineri – 16.08.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Cartea a mai apărut şi cu titlul Umbre din trecut – Editura Miron

   Pentru a câştiga totul, o femeie trebuie să aibă curajul să piardă…

  Pe o şosea pustie din Texas, într-o maşină, Leigh, o tânără femeie, naşte.

  O ajută un bărbat care trecea întâmplător pe acolo, un bărbat frumos, cu o slujbă periculoasă şi cu un trecut plin de secrete.

  E hotărât să o facă pe Leigh să ţină la el, dar nu există certitudinea că dragostea o va face să uite de cele mai mari temeri ale ei…

  În scurt timp. amândoi se lasă pradă pasiunii, dar trecutul amenință să se repete.

,,-S-a întâmplat ceva, doamnă? Vă pot ajuta cumva? Leigh Bransom nici nu îl văzu până când nu îi bătu în fereastra maşinii. Copleşită de durerea care îi cuprinsese partea inferioară a trupului, nu îşi mai dădea seama de nimic altceva. Ridicându-şi capul de pe volan şi întorcându-l spre glasul care îi atrăsese atenţia, scoase un geamăt de reînnoită agonie. Presupusul ei salvator arăta a orice altceva, numai a cavaler în armură strălucitoare, nu.
-Vă simţiţi bine? întrebă el din nou.Nu,nu se simţea bine,dar nu avea să o recunoască în faţa acelui individ grosolan,care putea comite o crimă foarte uşor pe şoseaua pustie. Hainele îi erau murdare, pătate de unsoare şi transpiraţie.”

,,-Nu vreau să vă fac nici un rău, doamnă. Vreau numai să ştiu dacă vă pot ajuta cu ceva. Leigh simţi în glasul străinului, ca şi în ochii lui, ceva ciudat de liniştitor. O altă durere îi străbătu trupul, de la şira spinării pornind, apoi în jurul mijlocului, până la abdomen. Îşi muşcă buza inferioară pentru a înăbuşi ţipătul pe care îl simţise urcându-i în gât, după care se prăbuşi în faţă lovindu-se cu capul de volan.
-Dumnezeule mare! mai zise glasul acela nelinişit înainte ca portiera să fie larg deschisă. Văzându-i burta atât de mare, bărbatul fluieră uşor.
– Ce naiba căutaţi aici, singură, în halul ăsta? o întrebă el aruncându-şi ochelarii neglijent pe bordul maşinii peste volan. Leigh răsufla greu, încercând să numere secundele cât dura contracţia. Întrebarea lui era aparent retorică, pentru că nu părea să aştepte vreun răspuns.Îi puse o mână pe umăr. Pe pielea ei rece şi umedă, mâna lui părea fierbinte şi uscată.
– Uşurel, da? Uşor. E mai bine acum? întrebă el văzând-o oftând şi rezemându-se de spătar.
– Da, zise ea şi închise ochii o clipă, încercând să mai capete ceva putere, ceva demnitate în faţa acelui străin, torturată, în acelaşi timp, de chinurile facerii.
Mulţumesc.
-Pe dracu, n-am făcut încă nimic. Spuneţi, ce vreţi să fac? încotro mergeaţi?”

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Recenzii cărţi Sandra Brown

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursa foto Cărţi Romantice

3 COMMENTS

  1. Cred ca am sa iau si eu cartea!stiu ca este reeditare dar ii voi da o sansa si in formatul nou.(apropo,toate cărțile Sandrei vechi au coperți superbe)

  2. Nu am mai citit de ceva timp Sandra Brown,cred că ar fi timpul; îmi place intriga acestei cărți,sună interesant!!

  3. Dintre cele maislabe carti din lume. Continie fantezii puerile. Cartea e un subect de tip tabloid.
    Sandra Brawn nu este ca Dimitri Glohovsky.
    Mai bine cumparati Metro 2033 si Metro 2034, e net superioara si mult mai realista.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.