Pasiunea de Sandra Brown

Pasiunea, de Sandra Brown – Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Pasiunea

The Crush

Sandra Brown – recenzii cărţi 

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Editura Lira/Litera

Reeditare – Sandra Brown – Ascultă-ţi inima

   Pasiunea de Sandra Brown romantic suspense.

Cartea Pasiunea, de Sandra Brown – apare vineri – 03.01.2020 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Doctorița Rennie Newton este un chirurg pasionat și dedicat, un adevărat profesionist, care nu suportă nicio greșeală. Cu același profesionalism își asumă și rolul de jurat, când este chemată la tribunal pentru a lua parte de procesul unui asasin celebru. Rennie este convinsă că Lozada este nevinovat în cazul în care este acuzat și dă verdictul fără nicio remușcare. Asasinul este eliberat, dar procesul ei cu Ricky Lozada nu se încheie aici pentru că bărbatul devine de-a dreptul obsedat de ea. Și nu este singurul!

   Viața ei atent structurată începe să se prăbușească atunci când un coleg rival este ucis. Umbra amenințătoare a lui Lozada se întinde peste crimă, ca principal suspect. Confidențialitatea pe care a cultivat-o și protejat-o cu orice preț este încălcată atât de poliție, cât și de Lozada.

   Detectivul Wick Threadgill este în concediu pe o perioadă nedeterminată, plecat din Fort Worth PD, dar are propria sa agendă în ceea ce îl priveşte pe criminal. Temperamental și condus de loialitate și dragoste, Wick este hotărât să îl distrugă pe Lozada … așa cum este determinat Lozada să o aibă pe Rennie Newton. Pentru a-l învinge pe Lozada și pentru a-și salva viețile, Rennie și Wick formează o alianță fragilă. Neîncrezători unul în celălalt, ei știu doar un lucru cu o certitudine absolută, că Lozada este imprevizibil în loviturile sale ucigaşe.

   The Crush vă va duce pe un drum chinuitor, printr-o obsesie obositoare a unui sociopat straniu, prin speranțele fragile ale bărbatului bântuit de răscumpărare și inima unei femei în timp ce se străduiește să înfrunte cea mai mare frică a ei – să se deschidă spre iubire.

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

5 COMMENTS

 1. ATENȚIE: Începând din data de 3 ianuarie, cartea romantică se va vinde separat de revista Libertatea pentru femei. Preț 9.99 lei
  SURSA: pagina 3 revista Libertatea pentru femei nr.52 – vineri 27 decembrie 2019

  Revista (noul nr.) va apărea din 10.01.2020 fără carte.

 2. Buna ziua,
  de unde as putea sa-mi procur Pasiune de Sandra Brown?
  Am dat o cautare pe Google si apare la vanzare versiunea in lb. engleza.
  Multumesc.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.