Un pariu riscant de Caroline Linden

Un pariu riscant, de Caroline Linden – Colecția iubiri de poveste decembrie 2020

Un pariu riscant

Caroline Linden

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Editura Alma/Litera

  Un pariu riscant de Caroline Linden love books.

Luni – 14.12.2020 – la toate punctele de difuzare a presei

Al treilea volum al seriei „Pariurile păcatului“

  Georgiana Lucas îl disprețuiește pe crudul și arogantul marchiz de Westmorland înainte chiar de a afla că acesta a câștigat la masa de jocuri de noroc actul de proprietate al casei în care locuiește draga ei prietenă Kitty de la nesăbuitul soț al acesteia.
  Georgiana, aflată în vizită la prietena ei, este convinsă că marchizul nu se va încumeta să parcurgă tot drumul până în Derbyshire pentru a o arunca pe drumuri pe Kitty, alături de întreaga familie ‒ până când dă cu ochii de el, în apropierea casei prietenei ei, zăcând inconștient și plin de sânge, după ce a fost tâlhărit de câțiva indivizi.
  Temându-se că prietena ei ar alege să îl lase să moară decât să îi ofere ajutor celui mai mare dușman al ei, Georgiana susține, mânată de impuls, că acesta este nimeni altul decât logodnicul ei, pe care Kitty nu îl întâlnise niciodată. Odată intrată în acest joc, Georgiana se vede nevoită să-l îngrijească pe bărbatul pe care îl detesta, gândindu-se că, odată ce își revine, îl va putea forța să plece cu promisiunea de a nu se mai întoarce vreodată.
  Și totuși, în mod cu totul surprinzător, bărbatul care se trezește nu își mai amintește nimic despre sine și nu pare să aibă nimic în comun cu nemilosul crai la care se aștepta Georgiana, și, spre groaza ei, tânăra se simte tot mai vrăjită de acest nou bărbat care pare să îi fi furat deopotrivă mințile și inima…
  Veți citi întreaga poveste în romanul UN PARIU RISCANT de Caroline Linden – al treilea volum al seriei „Pariurile păcatului“.

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

cărți romantice

#literaturapetocuri #iubiridepoveste #lovebooks

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.