citeşte recenzia

   Visele nu dorm niciodată este o incursiune în universul retrospectiv al autoarei Natașa Alina Culea, o lume din care vei pleca pe deplin schimbat și transfigurat, o lume căreia te vei abandona cu voluptate.

  Cartea este structurată în două capitole distincte: Legămintele macilor și Arca celor 11 nopți.

  Dacă primul capitol surprinde prin minuțioasa analiză interioară și prin evocările sensibile, în cel de-al doilea capitol realitatea se întrepătrunde cu fantezia ca în dansul celor șapte voaluri, iar cititorul pășește fascinat în camera oglinzilor, acolo unde nimic nu este ceea ce pare a fi. Și nimeni.

   Suita de personaje ale cărții oglindesc în profunzime adâncimile minții umane, trăirile tulburătoare, dar și năzuințele sufletului însetat după iubire.

  Suntem niște musafiri nocturni? Cine este Lea? Cine este Mark? Cine ești tu? Unde se duc visele?

   Întrebările acestui roman vor deveni întrebările tale, iar răspunsurile vor fi dezvăluite unul câte unul într-un crescendo fantastic.

 Visele nu dorm niciodată de Natașa Alina Culea este disponibilă pentru comandă pe librex.ro

10 COMMENTS

  1. Natasa Alina Culea este autoarea mea preferata, am adorat fiecare carte pe care dumneaei a scris-o, mai ales Lupii trecutului. Sofia, carte pe care nici până acum n-am putut să mi-o scot din minte (nu ca as vrea). Mă bucur tare mult ca a apărut în sfârșit și acest roman, îl aștept de ceva vreme cu multă nerăbdare!! Abia aștept să mi-o pot cumpăra si eu pentru a mă putea delecta cu frumusețea cuvintelor Natasei. Doamne, cât de nerăbdătoare sunt! :))

  2. O carte pe care sincer imi doresc sa o citesc!M-am “indragostit ” de autoarea Natasa Alina Culea de la prima ei carte publicata ,si n-am ratat nici unul dintre romanele ei.Felicitari Natasa!

  3. Am citit o parte din cărțile sale și mi-au plăcut enorm! Abia aștept să citesc și această carte!

  4. O altă autoare pe care trebuie neapărat să o descopăr… Am primul volum al său în bibliotecă, iar acesta se află pe lista de dorințe… Mă tentează extrem de tare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.