Parfumul iubirii de Cristina CaboniParfumul iubirii de Cristina Caboni

La Editura Nemira se află în curs de apariție cartea Parfumul iubirii de Cristina Caboni, Colecția Damen Tango

Titlul original : Il Sentiero dei Profumi

Elena are un talent rar: descoperă ingredientele unui parfum imediat ce-l miroase. Parfumul a făcut parte întotdeauna din viaţă ei. Se simte acasă numai atunci când o învăluie esenţele mirifice ale florilor, al plantelor şi ale mirodeniilor.

Datorită harului ei, ajunge de la Florenţa la Paris şi se iniţiază în străvechea artă a aromei. În Oraşul Luminilor descifrează enigmatica reţetă străveche a unui parfum fără egal, conceput de străbunica ei. În călătoria ei spre o noua viaţă, în care prind contur emoţii ţări ca esenţele, îl întâlneşte pe Cail, bărbatul care cultivă soiuri rare de trandafir. Împreună, cei doi merg pe calea mirosurilor secrete, a amintirilor îndepărtate şi a speranţei de a descoperi iubirea de neuitat.

Parfumul este calea. S-o străbaţi înseamnă să-ţi găseşti propriul tău suflet.“  Cristina Caboni

Despre autor

Cristina Caboni locuieşte în Cagliari, într-o casă înconjurată de flori, cu soţul şi cu cei trei fii. Se ocupă de apicultură şi de horticultură. Marea ei pasiune sunt trandafirii şi cultivă o varietate de specii. Lumea parfumurilor şi a esenţelor naturale a atras-o de mult, primul său roman, Parfumul iubirii, fiind un omagiu adus hipnoticului univers al miresmelor. Dintotdeauna fascinată de natură şi de magia combinaţiilor dintre parfumuri, Cristina Caboni a scris o carte despre pierdere şi iubire, despre speranţa şi noi orizonturi. Romanul a cucerit imediat cititorii din Italia şi s-a vândut în câteva milioane de exemplare, fiind tradus în mai multe ţări.

sigla Nemira

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.