MARIRE SI DECADERE de Sidney SheldonMărire şi decădere de Sidney Sheldon

Vineri, 19.02.2016, apare cartea Mărire şi decădere de Sidney Sheldon. O lectură palpitantă, periculoasă, condimentată cu multă pasiune! Aceasta face parte din colecţia “Cărţi Romantice” şi poate fi achiziţionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

Lara Cameron este prințesa Americii, o miliardară care și-a construit singură imperiul uriaș, reușind să se impună într-un domeniu dedicat în special bărbaților – cel al investițiilor imobiliare.
Frumoasă, dar nesigură, nemiloasă, dar vulnerabilă, Lara s-a transformat din fetița cu o copilărie nefericită în femeia de succes admirată și invidiată de toată lumea. În afaceri a învățat să câștige mințind și înșelând, acționând fără scrupule și făcându-și astfel dușmani de temut.
Acum, la aproape 40 de ani, are totul – și vrea mai mult. Când se îndrăgostește de un renumit pianist, își propune să-l cucerească așa cum a făcut întotdeauna cu o proprietate pe care și-a dorit-o – și chiar reușește. Însă legăturile ei cu un avocat al mafiei și practicile nu tocmai ortodoxe la care a recurs pentru a obține succesul în afaceri îi amenință nu doar fericirea, ci și reputația și averea. Căderea de pe înălțimile amețitoare ale faimei se va dovedi extrem de dureroasă; însă Lara va reuși în final să prețuiască doar ceea ce contează cel mai mult în viață – dragostea adevărată.

Preţ revistă + carte romantică: 9.99 lei

Preţ revistă: 1.5.lei

Sursa: Cărţi Romantice

8 COMMENTS

  1. Nu stiu daca sa o cumpar sau nu. In biblioteca am o gramada de carti din colectia carti romantice de care nici nu m-am atins inca.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.