Dispozitive infernale Cartea a treia Printesa mecanica - Cassandra ClareDispozitive infernale. Cartea a treia: Prinţesa mecanică de Cassandra Clare

La Editura Leda a apărut cartea Dispozitive infernale. Cartea a treia: Prinţesa mecanică de Cassandra Clare

Dacă singura modalitate de a salva lumea ar fi să distrugi ceea ce iubeşti cel mai mult, ai face-o?
Ceasul ticăie.
Toată lumea trebuie să aleagă.

Tessa Gray ar trebui să fie fericită – nu aşa se simt toate miresele? Şi totuşi, în timp ce pregătirile sunt în toi pentru nunta ei cu Jem Carstairs, o pânză de păianjen întunecată începe să se ţeasă în jurul vânătorilor de umbre de la Institutul din Londra. Un nou demon îşi face apariţia, unul legat prin sânge şi taină de Magistru, bărbatul care plănuieşte să-şi folosească armata de automate nemiloase, Dispozitivele Infernale, pentru a-i distruge pe vânătorii de umbre. Nu mai are nevoie decât de un singur lucru pentru a-şi pune în aplicare planul diabolic.
Primejdiile şi trădările, secretele şi magia, şi firele încâlcite ale iubirilor şi ale pierderilor se împletesc pe măsură ce vânătorii de umbre ajung la un pas de distrugere în acest final cutremurător şi surprinzător al trilogiei DISPOZITIVE INFERNALE.

logo_libris

4 COMMENTS

  1. Mine mine mine <3 :((((( o sa imbatranesc pana o sa-mi iau seriile astea 🙁 glumesc 😐 dar daca nu mi le iau anul asta, o sa simt ca a trecut anul degeaba :))

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.