Ispita de Christina Dodd – Colectia Iubiri de poveste

Ispita de Christina Dodd – Colectia Iubiri de poveste

Ispita - Christina Dodd - Colectia Iubiri de poveste - Editura Alma

Ispita de Christina Dodd – Colectia Iubiri de poveste

Seria Guvernantelor / Governess Brides

1 Rules of Surrender – Dragoste și abandon
2 Rules of Engagement – Logodnă în înalta societate
3 Rules of Attraction – Legile iubirii
4 In My Wildest Dreams – În cele mai nebuneşti visuri
5 Lost in Your Arms – Ispita
6 My Favourite Bride – Mireasa mea favorită
7 My Fair Temptress – Arta iubirii
8 In Bed with the Duke – Suflete pereche
9 Taken by the Prince Aleasa prinţului
10 A Pirate’s Wife for me – Soția piratului

Sâmbătă, 25.01.2014 apare cartea „Ispita” de Christina Dodd. Face parte din colecția Iubiri de poveste și poate fi gasită la chioșcurile de vânzare presă doar împreună cu ziarul Libertatea.

Preț special ziar + carte = 13,99 lei

Scurta descriere:

„Enid Maclean are 26 de ani și a făcut nunta acum 9 ani într-o catedrală, purtând o rochie de muselină albastră, diafană. Dar asta e doar una dintre minciunile pe care le spune, ca și faptul că se gândește neîncetat la soțul ei, dispărut de mulți ani și că ar da orice să-i mai vadă o dată chipul. De fapt, căsătoria cu el îi răpise fericirea, iar în tot acest timp muncise, devenind o femeie independentă. Stephen, un scoțian împătimit al jocurilor de noroc, se căsătorise cu ea, o englezoaică orfană, nu atât din dragoste, ci ca să-și sfideze familia. Pe neașteptate, Enid primește vestea că soțul ei e grav rănit și este chemată să îl îngrijească. Fără tragere de inimă, acceptă. Curând, își dă seama că el și-a pierdut memoria și pare un om total schimbat, cu o singură excepție: ochii lui „de un verde adânc, precum culoarea mării într-o zi cu furtună, şi străbătuţi de licăriri aurii, ca fulgerele de pe cer.” Enid pare să uite trecutul și să se îndrăgostească de acest străin atât de seducător, dar deosebit de periculos…”

15 COMMENTS

 1. Descrierea este f. interesanta, acum trebuie sa vedem si continutul cartii, este posibil sa fie sau -nu la fel de incitant si intrigant.

 2. Si pt. ca suntem la Christina Dodd, sa spunem cateva cuvinte despre ea-ce stiu eu:
  Genul-romance istoric, romantic, suspans, paranormal
  A fost desenator la o firma de inginerie, si a lucrat si part-time intr-o librarie independenta.
  Eroinele lui Dodd (historical) se bazeaza pe mama ei-,,o femeie saraca si determinata- care in ciuda adversitatii, lupta sa preia controlul asupra vietii si intotdeauna castiga.
  In 2003, a lansat prima poveste de dragoste contemporana.
  Romanul ,,My favorite bride” a petrecut 15 saptamani in top 15 al New York Times-
  Dodd, traieste la Washington.
  Din seria guvernantelor fac parte 11 carti.

 3. Ieri am cumparat si eu cartea si aseara m-am apucat de citit, sa stiti ca imi place pana acum, este f. interesanta, mai ales dialogurile dintre cele doua personaje sunt spumoase.

  • IASMY sunt palpitante, le sta bine temperamentali. El scotia, normal pe gustul tau, ea englezoaica si la fel de provocatoare. E cu adevarat o ispita pentru el. Am ajuns pe la 120 si imi place destul de mult.

 4. Am terminat cartea de citit, nu vorbesc prea mult pentru ca nu prea imi place, dar va pot spune ca este o carte buna si mi-a placut si o recomand tuturor.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.