Decizii scandaloase de Nova Riley - Editura Literpress Publishing

Decizii scandaloase, de Nova Riley – Editura Literpress Publishing – în curs de apariție

Decizii scandaloase

Autor: Nova Riley

Editura Literpress Publishing – în curs de apariție

Număr pagini: 316

Gen: historical romance

  În Anglia secolului al optsprezecelea, societatea este cea care hotărăște în numele tău, fie că îți place, fie că nu. Cu toate că a rămas singură pe lume și zestrea nu-i permite a face o partidă prea reușită, Emma Sallinger se încăpățânează să nu se supună, chiar de ar fi să devină domnișoară bătrână, spre disperarea mătușii Violet. Emma visează la marea dragoste, dar este conștientă că nu o poate găsi, cel puțin nu în persoana arogantului duce Lancaster.

  Întâlnirea cu misteriosul și excentricul duce Lancaster îi va răsturna lumea cu susul în jos, determinând-o să ia decizii scandaloase, total nepotrivite vremurilor și etichetei.

  James Brighton – duce de Lancaster ascunde un secret care îi întunecă viitorul și nici prin cap nu îi trece să se îndrăgostească vreodată. Nici nu visează să întâlnească o femeie care să îl impresioneze. Dar când două firi puternice se apropie, se lasă cu…decizii scandaloase.

  În aceeași perioadă, o serie de crime odioase cutremură liniștea aparentă a orașului, punându-l la încercare pe blândul detectiv  O’Donell, care se luptă și cu demonii proprii.

  Oare cum va reacționa James Brighton când Emma va ajunge în ghearele criminalului? Pentru ce păcate trebuie să plătească?

O poveste de dragoste tumultoasă, secrete de familie, crime macabre, totul într-un historical absolut fascinant.

Carte disponibilă în curând pe site-ul Literpress.ro

Noutăți editoriale

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.