Filme online pentru cinefili

Filme online pentru cinefili

by -
7
Filme online pentru cinefili

Filme online pentru cinefili

   Nu știu voi, dar eu, după o zi obositoare, mă relaxez urmărind un film sau un serial. Nu știu dacă mă pot numi chiar cinefilă, însă îmi plac filmele, serialele, miniseriile și dacă sunt ecranizări ale unor cărți, cu atât mai bine!

    Îmi plac thrillerele cu criminali în serie, traficanți de droguri, dar mai ales, cele în care misterul își spune cuvântul. Să nu știi ce urmează, să te prindă acțiunea în așa fel încât să urmărești episod după episod…

   Ce am văzut în ultimul timp? „Agatha and The Truth of Murder”, un film ce se presupune că ne ne dezvăluie misterul dispariției de 11 zile a Agathei Christie. Este pură ficțiune, lucru precizat de realizatori, subiectul fiind o sursă bogată de inspirație pentru filme și cărți. Inițial, speram să fie ecranizarea romanului „Femeia din Orient-Express”, dar nici vorbă, avem de a face cu altă versiune a posibilului traseu parcurs de scriitoare.      Filme online pentru cinefili

  Fiind fan Agatha, am așteptat cu sufletul la gură serialul „The ABC Murders”, mai ales că din distribuție face parte Rupert Grint, cel care l-a interpretat pe Ron Weasley în „Harry Potter”. Actor din „Harry Potter”, adaptare după Agatha, ce ți-ai mai putea dori? Abia aștept să-l văd, mă apuc de el imediat ce termin articolul, n-am rezistat fără să vă spun și vouă! Pentru cei interesați, a apărut pe Filme Fox !

 Ce este Filme Fox? Un site unde găsești filme și seriale pentru toate gusturile, subtitrate în română! Dacă vrei să te documentezi înainte cu privire la cotația IMDb, nu e nevoie să faci căutări suplimentare, găsești informațiile acolo! Un avantaj este ordonarea alfabetică, pe genuri și cronologică (în funcție de anul apariției). Astfel, găsești mult mai ușor ceea ce cauți.

   Totodată, există o secțiune cu știri din cinematografie și televiziune, iar dacă îți place limba spaniolă, poți da click pe „Películas y Series”. Nu sunt adepta dublării filmelor, dar poate e o ocazie excelentă de a auzi ceva spaniolă.

   Și că tot vorbeam mai devreme de actorul din „Harry Potter”, am descoperit pe acest site și primele două filme din serie, „Harry Potter și Piatra Filosofală”, respectiv „Harry Potter și Camera Secretelor”, chiar și „Animale fantastice și unde le poți găsi”. Din când în când, revin asupra lor, deși le-am văzut de atâtea ori, încât știu replicile pe dinafară.

   M-am bucurat să regăsesc și producții clasice, precum „The Shining” sau „Pulp Fiction”. Chiar dacă în cazul celui din urmă, traducerea e cam neinspirată („Ficțiunea miezului”), oricând aș revedea unele scene.

    Filme online pentru cinefili

  Voi ce genuri de filme online preferați? 

  Sursa foto: pexels.com

7 COMMENTS

  1. Interesante apariții! Și eu sunu mereu în căutare de filme bune! Cel cu Agatha l-am trecut pe listă!

  2. Prefer filmele cu tematica istorica, de ce nu cu putin fantasy, romance, aventura 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.