Foc înșelător de J. Kenner - Colecția Cărți Romantice iunie 2021

Foc înșelător, de J. Kenner – Colecția Cărți Romantice iunie 2021

Foc înșelător

Autor: J. Kenner

Seria Stark Security

Colecția Cărți Romantice iunie 2021

Editura Lira/Litera

Foc înșelător de J. Kenner -romantic suspence

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 25.06.2021

  Datorită abilităților sale și experienței în domeniul securității, fostul agent britanic Quincy Radcliffe a devenit cel mai important om la nou-înființata Stark Security din Los Angeles. Dar Quincy nu este bărbatul care pare a fi, și puțini îl cunosc cu adevărat.
  Când femeia căreia i-a venerat trupul, dar i-a frânt inima părăsind-o îi cere ajutorul, nu există cale de mijloc: Quincy fie îi întoarce spatele, fie o ajută, dar riscă să-și dezvăluie secretele întunecate și astfel să deschidă răni vechi și dureroase.
  Eliza Tucker, o actriță cu o carieră zbuciumată, încearcă de ani întregi să uite perioada plină de pasiune trăită alături de Quincy Radcliffe în Londra și în romanticul Paris. Cucerită de înfățișarea sexy și de farmecul lui britanic, dar și de pasiunea și determinarea cu care a reușit s-o seducă, Eliza i s-a dăruit fără reținere, ca apoi totul să se spulbere când el a părăsit-o brusc, fără nici o explicație. Acum însă, Quincy este singurul care o poate ajuta să-și găsească sora dispărută. Iar ea este hotărâtă să plătească orice preț pentru asta – chiar și să i se dăruiască din nou și să se supună fanteziilor lui din dormitor. Dar nu are de gând să se îndrăgostească iar de bărbatul care cândva i-a năruit toate visurile.
  Veți citi întreaga poveste în romanul FOC ÎNȘELĂTOR de J. Kenner, primul volum al unei serii noi, <<Stark Security>>. De vineri la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.