O intalnire neasteptata - Alissa Johnson - Colectia Iubiri de poveste

O întâlnire neaşteptată, de Alissa Johnson-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

O intalnire neasteptata – Alissa Johnson 

Seria Familia Harverston

1 Nearly a Lady – Aproape o lady
2 An Unexpected Gentleman – O întâlnire neașteptată
3 Practically Wicked – Vicii și virtute

  15.10.2016, apare cartea ,,O întâlnire neaşteptată” de Alissa Johnson. Face parte din Colecţia Iubiri de poveste şi poate fi achiziţionată de la chioşcurile de difuzarea presei împreună cu ziarul Libertatea.

  Adelaide Ward nu și-a dorit să fie capul micii ei familii, dar, după moartea părinților, nu are prea multe opțiuni.

   La 27 de ani, nu mai caută romantism sau pasiune, își dorește doar un bărbat care îi poate susține material familia și are suficienți bani ca să ajute la eliberarea fratelui ei din închisoarea datornicilor.

  De aceea, singurul ei scop este să fie cerută în căsătorie de respectabilul, chiar dacă mai puțin atrăgătorul baron Robert Maxwell, înainte ca familia ei să fie cu totul ruinată. Soarta însă are alte planuri pentru ea.

  Fermecătorul Connor Brice, fratele vitreg al baronului, caută de mult timp să se răzbune pe acesta. Și ce modalitate mai bună să găsească decât să i-o fure pe frumoasa domnișoară Ward?

   O „compromitere“ rapidă și o căsătorie și mai rapidă ar fi doar începutul. Însă nu s-a gândit niciodată că Adelaide ar putea deveni mai mult decât un mijloc pentru a-și atinge scopul.

   Acum trebuie să decidă ce este mai important pentru el – setea de răzbunare sau nevoia de a nu o pierde de soție pe Adelaide.

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

Colecţia Iubiri de poveste/Editura Alma/Litera

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Iubiri de poveste (Editura Alma/Litera) ale autoarei Alissa Johnson inclusiv în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

10 COMMENTS

  1. Nu o voi lua 🙂 . Va doresc lectura placuta, celor care o veti lua si nu numai 🙂 😉 . si nu ma supar daca reveniti cu o recenzie 😛

  2. Nici macar vol. 1 nu l-am citit in totalitate, dar chiar eram curioasa despre ce este vorba in continuare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.