Primul volum al seriei Legenda celor patru soldați se anunță plin de pasiune

GUSTUL ISPITEI- Elizabeth Hoyt-Colecția Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

Gustul ispitei de Elizabeth Hoyt-Colecţia ,,Iubiri de poveste”

Editura Alma/Litera

   Cartea ,,Gustul ispitei de Elizabeth Hoyt” în colecţia ,,Iubiri de poveste”. Cartea poate fi achiziţionată de la toate chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea la preţul de 14 lei.

    Lady Emeline Gordon, îmbrăcată după ultima modă și cu maniere fără cusur, este întruchiparea sofisticării londoneze. Ca atare, reprezintă alegerea perfectă pentru a o introduce în înalta societate pe Rebecca, sora unui om de afaceri din Boston, fost soldat în războiul din Colonii.

Samuel Hartley este foarte bogat, însă purtarea lui lasă de dorit. Cu o agilitate exersată în anii petrecuți în sălbăticie, are un trup atletic și un chip enigmatic, dar face notă discordantă la evenimentele mondene. În definitiv, cine mai poartă mocasini și jambiere la un bal? Disprețul pe care-l afișează față de regulile bunei-cuviințe o scoate din fire pe Emeline, în aceeași măsură în care îndrăzneala lui îi trezește interesul. Totuși, Samuel a venit la Londra ca să caute un trădător, nu ca să se îndrăgostească. Viața lui este marcată de tragedia masacrului de la Spinner’s Falls, unde au pierit majoritatea camarazilor săi de regiment, inclusiv fratele lui Emeline. În plus, oricât și-ar dori tânăra femeie să-i simtă mâinile pe trupul ei, să guste buzele acelea care o invită la păcat, trebuie să se abțină, căci este logodită cu un viconte pe care-l cunoaște încă din copilărie.

Unele lucruri sunt însă incontrolabile chiar și pentru o lady…

 Primul volum al seriei Legenda celor patru soldați se anunță plin de pasiune

Sursa: Cărţi Romantice

3 COMMENTS

  1. Nu am luat-o. Am alte carti pe lista mea de achizitii si incerc, in functie de bani, sa le cumpar 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.