Îndrăgostită de un crai Liz Carlyle - Colecția Iubiri de poveste mai 2022

Îndrăgostită de un crai, de Liz Carlyle – Colecția Iubiri de poveste mai 2022

Îndrăgostită de un crai

Liz Carlyle

Colecția Iubiri de poveste mai 2022

Editura Alma/Litera

Din 16.05.2022 – la toate punctele de difuzare a presei

  Ce mai contează dacă Kate, Lady d’Allenay, nu are absolut nici o perspectivă de căsătorie? Ea are un castel și o moșie de administrat, precum și o soră de care trebuie să aibă grijă, ceea ce înseamnă că nu este niciodată, niciodată nesăbuită. Până când un accident aduce un străin chipeș și viril la castelul Bellecombe, iar Kate se trezește tentată să se lase în voia sărutărilor păcătoase ale musafirului ei.
  Dezmoștenit de familia sa aristocrată, lordul Edward Quartermaine și-a folosit mintea genială pentru a supraviețui. Temut și hulit de mulți pentru că este proprietarul celui mai rău famat salon de jocuri de noroc din Londra, el se luptă acum să-și recupereze memoria, fiind sigur de un singur lucru: vrea tot ceea ce Kate îi oferă – și chiar mai mult.
  Când însă Edward își recapătă memoria, el și Kate își dau seama cât de mult au pariat pe o pasiune scandaloasă care ar putea fi ruina ei, dar poate și salvarea lui…
Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNDRĂGOSTITĂ DE UN CRAI de Liz Carlyle. De luni, 16 mai, la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.