Între eden și infern de Menai Olga-Editura Etnous

Între eden și infern de Menai Olga-În curând-Editura Etnous

   În curând apare la editura Etnous romanul Între eden și infern, scris de Menai Olga, autoarea volumului de poezii Suflet dat la schimb.

      Descriere

      “Cel mai grav este atunci când te pierzi pe tine. În fond, tu eşti cel mai de preţ lucru pe care îl ai. Singurul ce este de neînlocuit, singurul ce îţi este vital, singurul asupra căruia eşti stăpân, singurul căruia îi eşti sclav. Dacă te pierzi pe tine, nu mai ai nimic. Nu mai poţi pierde nimic însă, totodată, eşti doar un spic de grâu, fără grâu, bătut de vânt. Orice ai face, nu te pierde. Ai grijă de tine cu orice preţ căci, tu eşti preţul. Eşti începutul şi sfârşitul!- Asta spune femeia care a trecut prin iad şi a supravieţuit, femeia care a cunoscut iubirea adevărată, dar care a pierdut-o, femeia care a păcătuit, dar a plătit, care a cunoscut lumina dar şi întunericul, viaţa dar şi moartea, femeia care a urcat pe cele mai înalte culmi a fericirii ca mai apoi să cadă în cel mai mare neant.

  Între eden și infern ne prezintă viaţa unei bunici pusă la grele încercări de-a lungul timpului, este chiar povestea spusă de bunică, povestea savurată pe nerăsuflate de către curioasa nepoată. Nepoata îşi cunoaşte bunicul prin ochii bunicii, graţie poveştii pe care o aude, dar totodată îşi cunoaşte cu adevărat bunica, descoperă în ea o femeie plină de pasiune, o femeie ce mai presus de orice, a pus iubire şi viaţa, o femeie care a greşit, dar a fost capabilă să-şi asume greşelile, o femeie puternică care s-a ridicat ori de câte ori a căzut, o femeie ce şi-a învins proprii demoni, o femeie ce nu s-a lăsat doborâtă nici măcar de către moartea ce i-a luat cele mai dragi fiinţe.

  Între eden și infern ne înfăţişează o femeie tânără, studentă la Litere, care îşi întâlneşte sufletul pereche şi alături de el descoperă tainele dragostei, o tânără femeie ce ştie să aprecieze viaţa, prietenia, iubirea, marea şi luna. O femeie care a păcătuit atunci când păcatul era rău condamnat, o femeie care nu s-a temut de etichetele puse de oameni, o femeie care a ştiu cât de dulce este păcatul, o femeie care mai târziu a plătit fiecare păcat, o femeie care în final, a fost mamă mai presus de orice.

Romanul va putea fi achiziționat direct de la autoare sau de pe pagina de facebook cu același nume ca și cartea.

Apariţii Cărţi

Între eden și infern de Menai Olga-Editura Etnous

 

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.