Iubirea doare de Jamie McGuire

Iubirea doare de Jamie McGuire-prezentare

Titlul original: Something Beautiful
Limba originală: engleză
Traducere de: Emanuela Ignățoiu-Sora
Anul apariţiei: 2018

   De la autoarea bestsellerurilor Șoapte de iubire, Dulcea uitare, Fericirea mea ești tu și Fericirea începe azi

   America Mason, o studentă îndrăzneață la Eastern State University, și unul dintre membrii familiei Maddox, Shepley Maddox, se îndrăgostesc la prima vedere. Relaţia lor înaintează pas cu pas, deşi Shepley ar vrea să grăbească lucrurile și să se căsătorească mai repede cu America. O cere de două ori de soţie, dar ea îl refuză şi-l roagă să aibă răbdare.
Shepley acceptă situația, însă trei ani mai târziu, când America pare să fie pregătită pentru căsătorie, un accident le schimbă viața și îi face să prețuiască mult mai mult ceea ce au.
Deși doare uneori, iubirea învinge întotdeauna…

    „Jamie McGuire este Regina Haosului în iubire… Retrage-te câteva ore și bucură-te de această mică bijuterie fermecătoare.” – Love N. Books

    „Geamurile udate de ploaie începeau să se aburească, îmblânzindu-i trăsăturile. Era cea mai frumoasă şi mai tristă fiinţă pe care o văzusem vreodată. Era puternică şi încrezătoare, în timp ce eu o consideram doar fata de lângă mine, cu ochii mari de îngrijorare.”

    Jamie McGuire a urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma și Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diplomă în radiologie. Este autoarea trilogiei Providence și a seriilor de mare succes Beautiful și Frații Maddox.

    Dulcea uitare, prima carte din seria Frații Maddox, a debutat direct pe locul 1 pe lista de bestselleruri New York Times.

    De aceeași autoare, la Editura Trei, au apărut: Șoapte de iubire, Dulcea uitare, Fericirea mea ești tu și Fericirea începe azi.

    Fericirea mea ești tu (Walking Disaster) a debutat de asemenea direct pe locul 1 pe listele de bestselleruri New York Times, USA Today și Wall Street Journal.

   Sursa: Editura Trei

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

6 COMMENTS

  1. O carte interesantă 🙂 Trebuie să recunosc că nu am citit încă niciun titlu al acestei autoare…

    • Daca preferi cartile antrenante(de genul, te vreau si nu te vreau) si cu personaje incapatanate, atunci s-ar putea sa te prinda.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.