O lady focoasă de Sarah MacLean - Colecția Iubiri de poveste martie 2022

O lady focoasă, de Sarah MacLean – Colecția Iubiri de poveste martie 2022

O lady focoasă

Autor: Sarah MacLean

Seria Frumoase și diabolice

Colecția Iubiri de poveste martie 2022

Editura Alma/Litera

Din 07.03.2022 – la toate punctele de difuzare a presei

  După ani întregi în care a strălucit în mijlocul înaltei societăți londoneze fiind considerată o frumusețe cu cea mai scandaloasă reputație posibilă, Lady Sesily Talbot și-a asumat faima și libertatea pe care le presupune o astfel de etichetă. Nimeni nu se mai miră atunci când ea ademenește un gentleman în grădinile întunecate din spatele unei săli de bal din cartierul Mayfair… și nimeni nu-și dă seama că acele întâlniri nu sunt deloc ceea ce par a fi.

  Nimeni, în afară de Caleb Calhoun, care a petrecut ani de zile încercând să n-o bage în seamă pe frumoasa, turbulenta și strălucitoarea soră a celei mai bune prietene. Din punctul lui de vedere, s-a purtat de-a dreptul ca un sfânt, ținând seama de felul în care ea îl privește… îi vorbește… și de felul în care i-a căzut în brațe cu ocazia unicului și necugetatului lor sărut.

  Dar cineva trebuie s-o ferească pe Sesily să dea de necaz în timpul primejdioaselor ei escapade nocturne, și poate că apropierea de ea e chiar ceea ce-i trebuie lui Caleb ca să și-o scoată din minte pe această femeie enervantă și lipsită de orice inhibiții. Este rândul lui să intre în necaz, fiindcă ajunge să-și dea seama foarte repede că Sesily nu e genul de femeie pe care s-o poată uita vreodată… ci genul de femeie pe care s-o iubească pentru tot restul zilelor. Iar „tot restul zilelor“ înseamnă pentru el un risc pe care pur și simplu nu poate să și-l permită.

Veți citi întreaga poveste în romanul O LADY FOCOASĂ de Sarah MacLean, primul volum al seriei „Frumoase și diabolice“. De luni, 7 martie la chioșcurile din toată țara, la prețul de 22,99 lei.

Colecția Iubiri de poveste martie 2022

Colecția Iubiri de poveste februarie 2022

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2022

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2021

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Cărți romantice

#literaturapetocuri #iubiridepoveste #lovebooks #historicalromance

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.