O vara in Eclipse Bay de Amanda Quick

O vară în Eclipse Bay de Amanda Quick (Jayne Ann Krentz)

Titlul original: Summer In Eclipse Bay

Editura Litera/Lira

Colecţia Cărţi Romantice

Cotatie Goodreads : 3.80

Seria Eclipse Bay

  1. Eclipse Bay (2000)-Întoarcerea în Eclipse Bay (Editura Litera)

  2. Dawn in Eclipse Bay (2001)-Noi începuturi în Eclipse Bay (Editura Litera)

  3. A Summer in Eclipse Bay (2002)-O vară în Eclipse Bay (Editura Litera)

Cărţi scrise de Amanda Quick

DETALII CARTE

Un oraş mic de pe coasta Oregonului.

Proprietara unei galerii de artă Octavia Brightwell, a refuzat cererea frumosului Nick Harte, găsind motive, dar niciodată nu a spus un ,,nu” hotărât. Ea ştie că Nick are o reputaţie de „nu-angajamentelor”, dar el este de asemenea, membru al uneia dintre familiile cele mai importante din Eclipse Bay. Octavia, pe de altă parte, este nepoata femeii infame care a început un conflict între bunicul lui Nick şi un alt membru proeminent, al familiei Madisons, cu ani în urmă.

Octavia revenise în oraş cu gândul de a repara daunele provocate de mătuşa ei, dar decide că nu mai este nevoie de ea, după ce s-au format câteva alianţe, şi este decisă ca la sfârşitul verii să plece din oraş. Dar Nick are alte planuri. Nick este hotărât să facă mai mult din Octavia, decât o simplă parteneră la o cină. Chiar şi Octavia se gândeşte să aibă o aventură scandaloasă înainte de plecare. Atracţia puternică îi face pe amândoi să se gândească, dar fiecare în moduri diferite şi pe durate diferite de timp.
Nick Harte şi-a dezvoltat o reputaţie: nu lasă nicio femeie să se apropie de el într-o relaţie şi şi-a căpătat renumele de Harte cu inima împietrită. Dar acest zid de apărare din jurul inimii lui este năruit de Octavia.

De ce acest bărbat are inima de piatră şi a hotărât să o închidă în faţă dragostei? Soţia lui a murit în urmă cu câţiva ani, într-un accident de avion, dar nu era singură-fugea cu un alt bărbat. Nick rămâne cu un băieţel, Carson, acum în vârstă de 5 ani, şi se dovedeşte a fi un tată exemplar.

Trădat, decepţionat în dragoste, a ales să nu dezvolte sentimente în relaţiile lui. Şi iată că, se gaseşte o femeie care îl face să vibreze.

În timp ce, cei doi se gândesc să explore relaţia lor, un tablou valoros este furat de la Galeria de artă a Octaviei. Principalul suspect este chiar Octavia, şi Nick este hotărât să găsească adevăratul hoţ.

Ancheta dezvăluie un scandal vechi, vindecă o prietenie ruptă, şi dă forţe proaspete lui Nick şi Octaviei pentru a face faţă atracţiei care îi leagă.

În această a treia poveste, o trilogie despre viaţă şi iubire într-un oraş mic de pe coasta Oregonului, cititorii ajunge să revizuiască personajele ciudate care populează Eclipse Bay. Distribuţia de sprijin include, de asemenea, fascinanţii membrii ai famillilor Harte şi Madison care au jucat în cărţile anterioare. În timp ce elementul de mister şi complot iese la lumina, tachinarea dintre erou şi eroină este distractiv, iar derularea aceste două benzii pe un teren presărat cu obstacole şi relaţia lor în curs de dezvoltare este o plăcere. –Lois Faye Dyer.

  Cartea: O vară în Eclipse Bay-Amanda Quick, apare în colecţia Cărţi Romantice-Libertatea pentru femei, în data de 25.09.2015

Colecţia Cărţi Romantice

Recenzii cărţi Amanda Quick

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

9 COMMENTS

  1. Am citit aceasta carte. De fapt pe toate din serie si mi-au placut foarte mult. Spumoase replicile personajelor si povesti care te binedispun 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.