Origini de Dan Brown-prezentare

   Cartea este disponibilă cu precomandă. Livrările vor fi făcute începând cu data de 22 noiembrie. Transportul este gratuit pentru orice comandă plasată până în data de 22 noiembrie 2017.

   Origini este cea mai bună carte scrisă de Dan Brown până acum. De această dată, profesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a lua parte la ceremonia de dezvăluire a unei invenții care „va schimba fața științei pentru totdeauna“.

    Gazda este fostul student al profesorului, milionarul Edmond Kirsch, ale cărui realizări high-tech l-au făcut celebru în toată lumea. El va prezenta pentru prima dată descoperirea care răspunde la două dintre întrebările fundamentale ale omenirii.

   Seara meticulos pregătită se transformă însă în haos, prețioasa descoperire a lui Kirsch riscă să fie pierdută pentru totdeauna, iar Langdon, însoțit de eleganta directoare a muzeului, Ambra Vidal, este nevoit să zboare la Barcelona pentru a localiza parola de decriptare a descoperirii lui Kirsch.

  Străbătând coridoarele întunecate ale istoriei secrete și extremismului religios, cei doi trebuie să facă față unui inamic periculos, al cărui singur scop este să îl reducă la tăcere pe Edmond Kirsch.

   Într-o cursă contracronometru marcată de simboluri enigmatice și indicii oferite de arta modernă, Langdon și Vidal identifică, în cele din urmă șocanta descoperire a lui Kirsch și adevărul extraordinar pe care ea îl conține.

  Dan Brown este autorul mai multor bestselleruri, printre care Codul lui da Vinci, Îngeri şi Demoni, Inferno sau Simbolul pierdut.

   Romanele lui au fost publicate în 54 de limbi și vândute în mai mult de 200 de milioane de exemplare.

    În 2005, revista Time l-a desemnat ca fiind unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume.

   Sursa dol.ro

8 COMMENTS

  1. Interesant subiect. Sunt tentata sa achizitionez cartea. Pana acum, am citit doar doua carti din serie – “Ingeri si demoni” si “Codul lui da Vinci”( preferatul meu).

  2. N-am citit încă nimic de Dan Brown, dar am auzit numai laude la adresa sa 🙂

    Această apariție reprezintă, fără îndoială, o veste foarte bună pentru fanii lui…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.