Seria Landon Gibson - Anna Todd - emoții, indecizii și pasiuni

Seria Landon Gibson – Anna Todd – emoții, indecizii și pasiuni

   Seria Landon Gibson – vă aduce în prin plan un personaj pe care l-ați cunoscut în seria After, dar de data aceasta rolul lui nu va fi de spectator, ci de protagonist în propriul film. Emoțiile puternice îl vor scoate din zona de confort și îl vor purta către drumul plin de indecizii și pasiuni. Dacă va fi dificil sau greu, rămâne de văzut. 

 

1.Nimic mai mult

Autor: Anna Todd
Nr. de pagini: 264
Titlul original: Nothing More
Limba originală: engleză
Traducere de: Oana Dușmănescu
Anul apariției: 2017, Editura Trei

Primul volum din seria Landon Gibson

A trăi, a iubi și a te maturiza la New York

   Zgârie norii marelui oraş şi ritmul său frenetic sunt foarte diferite de locul în care a copilărit Landon Gibson, iar mutarea la Universitatea din New York este dificilă. Pe lângă asta, uneori se mai intersectează cu fosta iubită, Dakota, care l-a părăsit la scurt timp de la sosirea în oraș.

   Din fericire, împarte cu Tessa, cea mai bună prietenă a lui, micul apartament din Brooklyn și ea îl sprijină când Landon intră într-o încurcătură sentimentală. Dar Tessa are și propriile probleme…
Totul e o harababură. Una captivantă.

   Concluzia? Nu poţi supravieţui într-un oraş atât de mare şi de agitat fără ajutorul câtorva prieteni de nădejde și al unei perechi de căşti.

   Seria AFTER a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume. Citește și tu cea mai virală poveste de pe internet!

“Todd e cel mai important fenomen literar al generaţiei sale.” – Cosmopolitan

   “Abia aștept să-l cunoașteți pe Landon Gibson. Fie că tocmai ați auzit de el sau îl știți deja din seria After, știu că veți fi încântați să citiți povestea lui. E blând și extrem de loial, iar când se îndrăgostește, iubește cu pasiune.” – Anna Todd

   “Sexy, palpitant și emoționant – cu Nimic mai mult Anna Todd se întrece pe sine.” – Colleen Hoover, autoarea romanului Ugly Love

2. Nimic mai puțin

– Seria Landon Gibson

Nimic mai puțin de Anna Todd-Editura Trei-prezentare

Autor: Anna Todd
Nr. de pagini: 288
Titlul original: Nothing Less
Limba originală: engleză
Traducere de: Oana Dușmănescu
Anul apariției: 2018, Editura Trei

De la autoarea seriei AFTER, #1 bestseller internațional și bestseller New York Times

Al doilea volum din seria Landon Gibson

1,5 miliarde de lecturi pe Wattpad

  Aventurile lui Landon Gibson, care pleacă din Washington ca să-și trăiască dragostea la New York, continuă!

   La șase luni după despărțirea de Dakota, fosta lui iubită și prietenă din copilărie, Landon Gibson încearcă să se adapteze la noua sa viață în Brooklyn.

   Landon speră că slujba de la cafenea, cursurile de la universitate și relația agitată a celei mai bune prietene, Tessa, cu fratele lui vitreg, Hardin, îi vor ocupa timpul.
Dar în ultima vreme, gândul la o femeie frumoasă și exotică, specialistă în prăjituri și torturi, îl distrage pe Landon de la existența lui cuminte.

   Seria AFTER a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume. Citește și tu cea mai virală poveste de pe internet!

“Todd e cel mai important fenomen literar al generaţiei sale.” – Cosmopolitan

   “Sunt atât de entuziasmată de faptul că oamenii ajung să-l cunoască pe Landon Gibson. Indiferent dacă ți se povestește despre el sau dacă-l cunoști deja din seria AFTER, știu că o să-ți placă la nebunie povestea lui. Este un tip extrem de loial și, atunci când se îndrăgostește, e pasional și foarte implicat.” – Anna Todd

   Anna Todd a câștigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariția seriei AFTER, serie publicată în 30 de limbi și #1 bestseller în Italia, Germania, Franța și Spania.
Locuieşte în Austin, împreună cu soţul ei, cu care s-a căsătorit la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită şi i-au plăcut trupele de băieţi şi poveştile romantice de iubire, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.

Pe Anna Todd o găsiți la AnnaToddBooks.com, pe Twitter la @imaginator1dx, pe Instagram la @imaginator1d și pe wattpad ca Imaginator1D.

   La Editura Trei au apărut Nimic mai mult – primul volum din seria Landon Gibson și toate romanele seriei AFTER: După ce ne am întâlnit, După ce ne am certat, După ce ne am îndrăgostit, După ce am găsit fericirea, Înainte de noi.
Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare pentru AFTER.

Landon Gibson Series

Serii cărţi

Verifică disponibilitatea cărților din Seria Landon Gibson în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

6 COMMENTS

  1. Să cumpăr cărțile, am știut, dar să le citesc, nu. De altfel, nu am citit nimic de Todd. Rușinică.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.