Un străin frumos

Un străin frumos – Lisa Kleypas – Editura Miron

  Un străin frumos – Lisa Kleypas – Editura Miron – prezentare

Un străin frumos

Hello Stranger

Seria The Ravenels

O femeie care sfidează timpurile în care trăiește… 

  Doctorița Garrett Gibson, singura femeie doctor din acea vreme din Anglia, este la fel de îndrăzneață și de independentă ca orice bărbat. Și atunci de ce să nu poată iubi ca ei? Dusese o viață sobră, austeră, neinplicîndu-se în nici o relație. Numai că într-o noapte, întîlnește un bărbat fascinant și între ei izbucnește o pasiune nebună. A doua zi, redevin doi străini.

Un bărbat care nesocotește orice regulă…

   Ethan Ransom, fost detectiv la Scotland Yard, este un bărbat dur, plin de secrete. Se  zvonește că ar fi un asasin, însă adevăratele lui loialități rămîn un mister. Ethan este un Ravenel renegat de tatăl lui, dar oricum, pe el nu-l interesează înalta societate.

   În ciuda jurămîntului de a se evita unul pe celălalt după acea singură noapte de pasiune, ea se trezește atrasă într-o misiune extrem de periculoasă. Cînd aceasta eșuează, va fi nevoie de tot curajul și de toată îndemînarea ei pentru a-l salva pe el. Deși sînt implicați amîndoi într-un complot guvernamental, Ethan este dispus să sacrifice totul pentru iubirea celei mai extraordinare femei din cîte a cunoscut vreodată.

Editura Miron

Seria The Ravenels de Lisa Kleypas-pasiune, indecizii și romantism

Seria The Ravenels este îmbietoare, romantică, amuzantă și abundă de pasiune. Acțiunea este atent plasată într-o societate în plină ascensiune în care rolul industriei joacă un rol important. Personajele principale sunt complexe, încăpățânate, luptătoare și dedicate propriilor principii. 

Seria Friday Harbor de Lisa Kleypas-magie, pasiuni și suflete pereche

   Un strop de magie, o doză de pasiune și doar un suflet pereche menit să te facă cea mai fericită. Seria Friday Harbor poartă cititorul pe meleaguri cunoscute oferind fiecărui personaj șansa de a-şi vindeca sufletul. Un trecut zbuciumat, o relație eșuată sau poate doar o alegere nefericită. Fiecare roman are magia lui în care fiecare face imposibilul posibil pentru a descoperi sufletul pereche. Nu-i un drum ușor, dar rezultatul merită fiecare clipă de căutare.

Seria Travis de Lisa Kleypas-dragoste, putere și voinţă

 Travis Family este o serie încântătoare, cu personaje pe care le-am îndrăgit din prima clipă, cu relații de familie puternice, cu situații extrem de intense emoțional, cu dialoguri spumoase și cu o doză imensă de romantism

Recenzii şi serii Lisa Kleypas

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.