Victoria - Daisy Goodwin - Colectia Iubiri de poveste - prezentare

Victoria de Daisy Goodwin – Colectia Iubiri de poveste – prezentare

Victoria – Daisy Goodwin

Titlul original: Victoria

Sâmbătă-21.07.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!

  În 1837, la mai puțin de o lună după împlinirea vârstei de 18 ani, Alexandrina Victoria – o tânără ascultătoare, micuță de înălțime și mai ales femeie – devine regina Marii Britanii și a Irlandei. Mulți consideră acest lucru absurd: Drina – cum o numește familia – a fost întotdeauna controlată strict de mama ei și de venalul consilier al acesteia, Sir John Conroy; nu are prestanța și vârsta necesare pentru a i se încredința puterea de a conduce cea mai mare națiune a lumii.

  Dar din momentul în care moartea unchiului ei o face regină, tânăra atât de nesigură uimește pe toată lumea: abandonează prenumele pe care îl detestă, decizând că va fi regina Victoria; refuză să mai fie manipulată și este hotărâtă să aibă singură întrevederi cu miniștrii ei. 

   Întâlnirea cu cel care îi va fi prim-ministru, lordul Melbourne, o marchează în mod deosebit. Acest bărbat fascinant, cu o viață ieșită din comun, este primul care o ia în serios ca regină și femeie, iar sentimentele care se nasc între ei îi iau pe amândoi prin surprindere.

   Însă pentru Victoria nu mai poate exista viață personală, și opinia generală este că trebuie să se mărite cu vărul ei, prințul Albert de Saxa-Coburg. Dar Victoria l-a considerat mereu plictisitor și extrem de critic – sigur este ultimul bărbat pe care l-ar dori drept soț. Surprizele însă sunt abia la început…

  Succesul deosebit al primului sezon al serialului Victoria, difuzat de PBS în 2016 a determinat-o pe creatoarea și scenarista filmului, Daisy Goodwin, să publice în toamna aceluiași an și romanul omonim, devenit imediat un bestseller internațional.

   Sursa Cărţi Romantice

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna august 2018

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna iulie 2018

Colecţia Iubiri de poveste

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.